Ashihara Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Sta vi mislite o botovanju? Nasao sam jedan sajt http://ebot-france.com/en/ i hteo bih aktivno da pocnem da se bavim botovanjem. Da li neko ima iskustva sa ovim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) ja sam aktivno botovao josh u tbc pre nego sto je uvedena "report afk" opcija u bg. Imao sam na warrioru full s1 gear u banci na 66 lvlu :D Secam se da sam na 69lvl 300 xp pre dinga stao pored nekog locka, ubio moba i iste sekunde equipovao 5/5 gladiator i gladiator sword . Ovaj poceo da me spamuje "How???" i hteo da me reportuje za cheat xD U Wotlk-u sam koristio malo auto mouse clicker ali on je bezveze i dobio sam ban :( sad nesmem vise da botujem Edited April 25, 2009 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 ja sam mouse machine koristio u avu u prebcu i bcu :D ali botove nikad:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashihara Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 dok je glider postojao jedan moj drugar ga je sredio da sa 3 acca 3 karaktera igraju arenu... jebali su kevu kako su bili dobri.. voleo bi i da ja to sad mogu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zulmaluka Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 dok je glider postojao jedan moj drugar ga je sredio da sa 3 acca 3 karaktera igraju arenu... jebali su kevu kako su bili dobri.. voleo bi i da ja to sad mogu :) O.o :D Quote Downfall Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 pa to se zove dual boxing(dual ili vishe ofc) i to nije "nezakonito" ako ti imash 3 acc i na sva tri igrash u isto vreme sa iste mashine po blizzu to smesh da radish, ali botovanje je drugo i ne sme :/ Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Deo gde pominje 3 acc-a je zakonit. Deo gde pominje Glider da bi sa njima igrao arenu nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 dok je glider postojao jedan moj drugar ga je sredio da sa 3 acca 3 karaktera igraju arenu... jebali su kevu kako su bili dobri.. voleo bi i da ja to sad mogu :) pa to se zove dual boxing(dual ili vishe ofc) i to nije "nezakonito" ako ti imash 3 acc i na sva tri igrash u isto vreme sa iste mashine po blizzu to smesh da radish, ali botovanje je drugo i ne sme :/ sve je to jasno lol, znam samo boldovani deo je za "gtfo nub" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glidaa Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 dok je glider postojao jedan moj drugar ga je sredio da sa 3 acca 3 karaktera igraju arenu... jebali su kevu kako su bili dobri.. voleo bi i da ja to sad mogu :) Moj ortak je isto igrao arenu sa 2 bot-a stim sto rating preko 1700 nije presao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 kome treba ebot code za mesec dana ima kod mene po ceni od 650din Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 za 650 dinara nadjes klinca u igraonici koji ce ti izgrindati 10k golda i 300k honora xD Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 ako je tako treba da postanesh pimp i prodajesh klince wowovcima... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Btw wtb klince koje grindaju za te pare :) Mojo ocesh da prodash nekog ? :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts