Jump to content

Kosarka u Srbiji

Formica

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zaboravio sam da napomenem da je mozda mogao da pozove vladimira micova ....makar na siri spisak jebem li ga 85god mozda mesto kecmana on je mator lik ako su ga crnogorci cimali jako da igra za CG onda valjda vredi necemu :D

Нема  будућности без истине.

^^ slazen se :) decka je trazila letos taukeramika, al ne znam iz kog razloga nije otisao,

u buducnosti je ubio, pa je pred kraj prelaznog roka otisao u panionios...

a posebno mi je bilo drago, kad su ga zvali crnogorci,

rekao je, ne moram da igram nigde, ali ja hocu samo za srbiju da igram...

cak sam gledao zonu press, kad je gost bio selekter,

to mu je tegeltija rekao, on kao "svi su u protokolu..." "sve cemo analizirati i videti..."

mada, mlad je on, ima vremena jos za njega...

radim iskljucivo po preporuci

brate mlad je on 24 godine nije to vise tako mlado....svejedno davno mi rece jedan decko da u reprezentaciji igraju guraju odredjene igrace....kad vidim kostu perovica da igra sve mi bude jasno:D

nije kosta los,

imao je on dobru sezonu u spaniji :)

gde nije mlad sa 24 godine? :)

pa koliko imaju jasikevicijus, papalukas, dijamantidis, rakocevic i si. svi oko 30banki :)

30 banki???? ti ko entovi Bog te vido... :))))

a u potpunosti se slazem sa kalijem, Perovica neko jako gura celu njegovu karijeru, ali chim se zadesio u americi, svi znamo da se proveo kao indijanac u parizu.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ma mani se statistike :D on moze da trpa one ekipice debila i tu nabije statistiku sto nema protiv reala barse tau unikahe pa da ga vidimo :D centar koji ima 215 i prima loptu ispod kosa i ide na drugi obruc je mentol :D

• 1 month later...
  • 1 month later...

a zelis moje misljenje pa evo :):)

dvojica treba da ispadnu i to ce sigurno biti dva beka po meni ispada popovic sigurno + markovic ili paunic jer su sva trojica vise defanzivci :) kako stvari stoje ja bih vise voleo da paunic igra umesto markovica bjelicu ne verujem da ce da izbaci jer moze da mu zatreba nekad da zbuni nezgodan je ima 210 :D ko ce da ga cuva :)

a pripremne utakmice nista ne znace :) jer tu se igra sa 12 igraca a na prvenstvu sa 8-9 max :)

i posto nema nigde drugede da iskomentarisem ovde :D

u vezi real madrida ja ne znam kakvu oni to ekipu prave mozda kao MAN city u fudbalu

Garbajosa, Reyes, Hervelle, Jeremiah Massey, Velickovic pa i Darjus Lavrinovic + dasic :)

svi igraju cetvorke jedino darijus moze i 5 da igra kako ce to da izgleda meni nije jasno :)

Edited by Kal1mero

u vezi real madrida ja ne znam kakvu oni to ekipu prave mozda kao MAN city u fudbalu

Garbajosa, Reyes, Hervelle, Jeremiah Massey, Velickovic pa i Darjus Lavrinovic + dasic :)

svi igraju cetvorke jedino darijus moze i 5 da igra kako ce to da izgleda meni nije jasno :)

jeremija je valjda otisao u alikante

Nije toliko bitno dal je 8-9 ili 12,sve su to kvalitetni igraci,cak ovi sto manje igraju vise se bore, i dokazuju tako da je to nekako uravnotezeno :] msm da ce ispasti popovic i markovic... A imamo lepe sanse na Eurobasketu, Duda je opasan, bas ono sto nam je trebalo :D

Ae do Bucka ?

dobili smo ruse :) jako me nervira sto nema prenosa utakmica :( gledao sam nekih 5 min protiv litvanije :D i to je delovalo bas super :D trpiko je bio explozivan :D sto nisam nikad video u zivotu :):) svi su se kretali u napadu :) al to je samo 5 minta :)

dobili smo ruse :) jako me nervira sto nema prenosa utakmica :( gledao sam nekih 5 min protiv litvanije :D i to je delovalo bas super :D trpiko je bio explozivan :D sto nisam nikad video u zivotu :):) svi su se kretali u napadu :) al to je samo 5 minta :)

AHA! SAM TI REKO! :)))

meni se svidja ova reprezentacija