iguana Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 zaista ili je to, kao cesto, poslednjih godina, da se ne kaze da se pokachio sa nekim iz Saveza? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 zaista :D slomio je ruku ili nesto drugo nije igrao protiv zvezde :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jeste jeste, protiv zvezde u prvoj tekni play-off/a :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 zaboravio sam da napomenem da je mozda mogao da pozove vladimira micova ....makar na siri spisak jebem li ga 85god mozda mesto kecmana on je mator lik ako su ga crnogorci cimali jako da igra za CG onda valjda vredi necemu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ^^ slazen se :) decka je trazila letos taukeramika, al ne znam iz kog razloga nije otisao, u buducnosti je ubio, pa je pred kraj prelaznog roka otisao u panionios... a posebno mi je bilo drago, kad su ga zvali crnogorci, rekao je, ne moram da igram nigde, ali ja hocu samo za srbiju da igram... cak sam gledao zonu press, kad je gost bio selekter, to mu je tegeltija rekao, on kao "svi su u protokolu..." "sve cemo analizirati i videti..." mada, mlad je on, ima vremena jos za njega... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 brate mlad je on 24 godine nije to vise tako mlado....svejedno davno mi rece jedan decko da u reprezentaciji igraju guraju odredjene igrace....kad vidim kostu perovica da igra sve mi bude jasno:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 nije kosta los, imao je on dobru sezonu u spaniji :) gde nije mlad sa 24 godine? :) pa koliko imaju jasikevicijus, papalukas, dijamantidis, rakocevic i si. svi oko 30banki :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 nije kosta los, imao je on dobru sezonu u spaniji :) gde nije mlad sa 24 godine? :) pa koliko imaju jasikevicijus, papalukas, dijamantidis, rakocevic i si. svi oko 30banki :) 30 banki???? ti ko entovi Bog te vido... :)))) a u potpunosti se slazem sa kalijem, Perovica neko jako gura celu njegovu karijeru, ali chim se zadesio u americi, svi znamo da se proveo kao indijanac u parizu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 perovic je balvan :) al kazem, pratio sam bas, nije imao losu sezonu iza sebe :) ucinak: http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=31602 Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ma mani se statistike :D on moze da trpa one ekipice debila i tu nabije statistiku sto nema protiv reala barse tau unikahe pa da ga vidimo :D centar koji ima 215 i prima loptu ispod kosa i ide na drugi obruc je mentol :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ma da bre, Kosta me je izludjivao svojim debilizmom dok je bio u Partizanu :) kada je otishao nama je krenulo mnogo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 idemo srbija! 16tina finala je nasa sigurno! valjda :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 odigrasmo dve pripremne vs nemaca, juce nas sabise 20+ razlike, danas mi njih 13, tako da mi je sad lakse :p Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=377567 ajmo strucnjaci bre :D Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) a zelis moje misljenje pa evo :):) dvojica treba da ispadnu i to ce sigurno biti dva beka po meni ispada popovic sigurno + markovic ili paunic jer su sva trojica vise defanzivci :) kako stvari stoje ja bih vise voleo da paunic igra umesto markovica bjelicu ne verujem da ce da izbaci jer moze da mu zatreba nekad da zbuni nezgodan je ima 210 :D ko ce da ga cuva :) a pripremne utakmice nista ne znace :) jer tu se igra sa 12 igraca a na prvenstvu sa 8-9 max :) i posto nema nigde drugede da iskomentarisem ovde :D u vezi real madrida ja ne znam kakvu oni to ekipu prave mozda kao MAN city u fudbalu Garbajosa, Reyes, Hervelle, Jeremiah Massey, Velickovic pa i Darjus Lavrinovic + dasic :) svi igraju cetvorke jedino darijus moze i 5 da igra kako ce to da izgleda meni nije jasno :) Edited August 22, 2009 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 u vezi real madrida ja ne znam kakvu oni to ekipu prave mozda kao MAN city u fudbalu Garbajosa, Reyes, Hervelle, Jeremiah Massey, Velickovic pa i Darjus Lavrinovic + dasic :) svi igraju cetvorke jedino darijus moze i 5 da igra kako ce to da izgleda meni nije jasno :) jeremija je valjda otisao u alikante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Nije toliko bitno dal je 8-9 ili 12,sve su to kvalitetni igraci,cak ovi sto manje igraju vise se bore, i dokazuju tako da je to nekako uravnotezeno :] msm da ce ispasti popovic i markovic... A imamo lepe sanse na Eurobasketu, Duda je opasan, bas ono sto nam je trebalo :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 ma nemoj isto je kad je u petorci kosta perovic i kad je krstic :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 dobili smo ruse :) jako me nervira sto nema prenosa utakmica :( gledao sam nekih 5 min protiv litvanije :D i to je delovalo bas super :D trpiko je bio explozivan :D sto nisam nikad video u zivotu :):) svi su se kretali u napadu :) al to je samo 5 minta :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 dobili smo ruse :) jako me nervira sto nema prenosa utakmica :( gledao sam nekih 5 min protiv litvanije :D i to je delovalo bas super :D trpiko je bio explozivan :D sto nisam nikad video u zivotu :):) svi su se kretali u napadu :) al to je samo 5 minta :) AHA! SAM TI REKO! :))) meni se svidja ova reprezentacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ja sam gledao 5 minuta tako da nista ne znaci....a i gledam ga 5 godina i ako mu toliko treba da odrigra 5 minuta videcemo kad krenu prenosi ...:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Stefan Marković, Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Nemanja Bjelica, Ivan Paunić, Bojan Popović, Uroš Tripković, Milan Mačvan, Novica Veličković, Kosta Perović, Nenad Krstić i Miroslav Raduljica epa to je to drugari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 do jaja smo ako prodjemo grupe :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 naprotiv, meni se svidja ovakva reprezentacija...dobro je shto ne idu sa pritiskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 JOS MALO PA POCELO :D jao kad krenemo da peremo sve redom i onda spance u finalu i IDEMO NA TRG !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts