DrLudi Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) RELAX LAN Turnir 2009 (Beograd, 02.Maj 2009. Igraonica AI) Mesto: Vukov Spomenik Datum: 02. Maj Igraonica: AI (ulica Ruzveltova broj 1) Pocetak: 09:00h Ucesce po ekipu: 3,000 dinara Kontakt: relax-cs@hotmail.com (msn i mail) Broj ekipa: 16 Nagrade: 1. mesto: 20.000,00 dinara 2. mesto: 10.000,00 dinara 3. mesto: 5.000,00 dinara KONFIGURACIJE RACUNARA: Procesor: AMD X2 6000+ 3.1 GHZ Graficka karta: ATI 4850 overclockers edition 1GB RAM memorija: 2GB ocz riper Maticna ploca: Gigabyte 770 Monitor: Samsung T220 2ms Mis: Razer coperhead + Razer podloga Tastatura: Saitek eclipse II SLIKE IGRAONICE FULL INFO I PRIJAVE: http://www.relax-cs.info/forum/index.php?board=14.0 Edited April 22, 2009 by DrLudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Zašto ne olakšaš svima i sav info ovde ostaviš ? Naravno i prijave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 zato sto je to RELAX lan turnir Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Prijave idu preko naseg foruma, i tamo je objasnjen ceo sistem takmicenja,pravila,grupe... Jedan deo ekipa se najavio, dok jos nije bilo FULL INFO-a...Prvih 15 ekipa koje uplate ce ucestvovati. Jos neke stvari: *Raspored igranja i grupe ce se znati istog dana, kada sve ekipe uplate. *Svi mecevi ce se prenositi ONLINE preko HLTV servera. *U toku odigravanja meceva, ulaz u igraonici ce biti zabranjen svima, osim organizatorima i igracima koji budu trenutno nastupali. *Jako je bitno da svi igraci koji ucestvuju detaljno procitaju PRAVILA, da ne bi bilo zabune, posle na turniru. *Jos jedan jako bitna stvar, u igraonici je ZABRANJENO PUSENJE. Postoji mogucnost da pored ovih novcanih bude i robnih nagrada, ali o tome otom potom... Na nasem forumu je sve do sitnica objasnjeno, ako nesto nije jasno otvorite temu pa pitajte...isto to mozete uciniti ovde ili na msn. Hvala Edited April 22, 2009 by DrLudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 pohvale ovim likovima za onu organizovanu ligu skoro sto je bila , sigurno je da ce odlicno biti organizovan i ovaj lan turnir koje god ekipe da ga igraju jer se likovi stvarno trude i plus se igra u novom AI-u koji je stvarno EXTRA odradjen u svakom smislu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 ma bice do jaja...vidimo se tamo :D: :D:D:D:D:D Gl HF :) :) :) Organizacija ce biti na nivou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 JEBO VAS 2 MAJ! :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 JEBO VAS 2 MAJ! :) DA! :) Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Edited April 22, 2009 by Ai gaming Quote www.aigaming.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Do jaja...steta sto nije moguce da se gleda uzivo match....dosao bih u tom slucaju stvarno... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Uf los tajming, kolokvijalne nedelje u toku + 2 dan maja :D Gl prijavljenim ekipama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 Najverovatnij ce biti i prenos 1 meca uzivo, na licu mesta. Ispred igraonice ce biti postavljen "video bim". Nije jos uvek sigurno, tako da ne mogu da tvrdim :) Hvala svima na komentarima, i drago mi je sto pratite nas rad...verujem da Vas necemo izneveriti ;) Svaki igrac ce imati akreditaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 cya there gl Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 *U toku odigravanja meceva, ulaz u igraonici ce biti zabranjen svima, osim organizatorima i igracima koji budu trenutno nastupali. A izvestačima :D ? Ne smem da se oslanjam na glasine ispred igraonice, moram da pratim to uživo :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 mozhda se vidimo :P Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baller4life Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tih bice owo dobar tur ,dosli bi al neodgovara nam tajming ... :( Quote eMinds product KO NEMA U GLAVI IMA NA INTERNETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 samo 1 pitanje jel moze 4:3 da se namesti na monitorima ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 moze, rece mi Skrimke da moze :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 moze, rece mi Skrimke da moze :D e ako je skrimke rekao onda je to to Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 da,da...bez brige :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpg.KOKANIDJA Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 vidimo se najvjerovatnije.. kobrice dodji pls.da mi vratis za kode5..xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Odlicna igraona, svaka cast za ovo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 e ako je skrimke rekao onda je to to .i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 sve je do jaja samo sto datum jbt.. svi prebiveni od 1.maja treba da dodju ujutru na tus. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Pravi kanterasi se ne prebijaju prvog maja vec iskoriste taj dan da se pripreme za tur! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts