togFU Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Voša zvanično predstavlila Alina Stoiku Opširnije (uz video i fotografije) glup si nikola, jako :) Cek, zasto sam glup objasni mi? Ne znam ko je Alen Stoik, a liku je username Stoik, pa sam se zbog toga istripovao da je isti lik. Ako sam glup zbog toga sto ne pratim domaci fudbal i ne znam imena igraca, onda si u pravu, o veliki Petre... edit: a i pitao si ga jel bio u Becu, to me je najvise navelo da pomislim da igra u Vosi :) Edited August 7, 2009 by Niggrola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 nije to taj, nidzo :) ovaj stoica sto su ga doveli je ovaj lik http://en.wikipedia.org/wiki/Alin_Stoica :) stoik je njihov fotograf, ovaj lik sa foruma.. tako bar ja kapiram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 upravo, mendži ti je sve objasnio, fu-tog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 hvala Stanko, Pero ugledaj se na coveka, nije fora zaista odma' da mi govoris da sam glup, mogao si i ti lepo da mi objasnis kao Stanko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Stanko je Hrvat, ja nisam, ja ne moram da budem fin prema svakome sa foruma da me ne bi iznapušavao kurcem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 hvala Stanko, Pero ugledaj se na coveka, nije fora zaista odma' da mi govoris da sam glup, mogao si i ti lepo da mi objasnis kao Stanko :D ali to onda ne bi bio hajli :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 15, 2009 Author Report Share Posted August 15, 2009 Podigla se ovde nepotrebno prašina, pa zbrisah na neki "odmor" da uteknem od najezde pitanja Da, bio sam u Beču, iako me klub nije licencirao kao novinara niti sam bio na spisku novinara koje su vodili na put, te sam morao da idem alternativnom metodom. Uspela je, ali je i koštala, al' šta ćeš kad voliš svoj klub, ne pitaš kol'ko košta Šteta zaista za utakmicu, ne pamtim kada smo tako otresito odigrali, pogotovo na gostovanju. Kizito je mnogo falio ovom timu i ubeđen sam da bismo ih dobili bez dileme da je igrao u oba duela... No, šta je tu je, biće takvih situacija u prvenstvu... Treba poraditi malo na tom novosadskom melanholičnom mentalitetu i mnoge će se stvari popraviti... Konferencija FK Vojvodina pred nedeljni duel sa Hajdukom u Kuli Opširnije Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 au da, zbog te kule ne prenose liverpul :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 FK Hajduk - FK Vojvodina 0:3 Slike i golovi sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 vosa sabila sa igracem manje,gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 (edited) Konferencija FK Vojvodina pred duel sa Metalcem Opširnije (kompletan video zapis) Za Vošu je danas potpisao bivši igrač Crvene zvezde Ivan Gvozdenović. Edited August 21, 2009 by Stoik Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 nece da daju igrace u Zvezdu, ali ih zato rado dovode :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 23, 2009 Author Report Share Posted August 23, 2009 Šta će i to je posao Sve se preokrenulo, od početka devedesetih su iz Voše u Zvezdu zbrisali igrači poput Tanjge, Siniše Mihajlovića, Miljkovića, Anića, Bajčetića, Kocića, Živkovića, Perovića, Bogdanovića, Krivokapića, Pantelića, Pekarića,... pa su čak i treneri odlazili tamo: Kosan i Ljupko Petrović. Trenutno Voša i OFK Beograd jedini sa dve pobede, videćemo šta će se izdešavati još nakon današnjih utakmica. FK Vojvodina - FK Metalac 1:0 Opširnije (foto, video snimci…) Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 Voša danas zvanično predstavila novo pojačanje - Ivana Gvozdenovića Opširnije (uz video) Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=r_pqydhIk5c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 a ja igro javor keca 5e @ 8.5 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=r_pqydhIk5c ja prvo mislio namestaljka gol kad sam cuo da su tako dali... al zajebi ovo, koleno cao. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Zabolelo mene sto gledam kako se sjebao :/ Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 ma grobari su to namestili mamicu im njihovu ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 cekaj bre...jel moguce da su dali onakav gol? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 A dobro, jeste li videli sinoć onaj gol C.zvezde u Kruševcu? Rezultati 3.kola: Čukarički – Vojvodina 1:3 Jagodina - Mladi Radnik 2:0 Metalac – Smederevo 0:2 BSK – Javor 1:0 Spartak – Borac 1:0 Rad - OFK Beograd 0:2 Partizan - Hajduk 1:0 Napredak - Crvena zvezda 1:1 FK Čukarički - FK Vojvodina 1:3 Slike i golovi sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Video sam, nemoj da me podsecash molim te . Da nije bilo toga, josh bi zvezda i izgubila . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) Pa i partizan nije dao gol hajduku, i nemoj da zaboravis gol protiv javora Edited August 31, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted September 2, 2009 Author Report Share Posted September 2, 2009 Jeste, nije dao gol, samo je primorao protivnika da to uradi mesto njega FK Vojvodina - FK Trudbenik 1:1 Opšrinije (fotografije) Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted September 9, 2009 Author Report Share Posted September 9, 2009 Vojvodina iskoristila priliku da uveliča proslavu 90 godina života i rada FK Rudar iz Vrdnika. Rudar - Vojvodina 0:9 Slike sa meča Quote www.napredvosa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts