Lunat1x Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Flyingburek Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions: Skinning(450) / Mining (250) 2. Arena Points: nema 3. Achievement Points: 1875 a. Navesti znacajnije achievemente: Proverite Armory b. Titule: Twilight Vanquisher, Scout etc 4. PvP Marks a. Wintergrasp: 6 b. Warsong Gulch: 4 c. Alterac Valley: 46 d. Arathi Basin: 31 e. Strand of the Ancients 5. Badges a. Valor: 5 b. Heroism: 11 6. Gold: 550 Dodatni info: Menjam za charactere koji se nalaze na Frostmane Horde. Sve dolazi u obzir sem Warriora i Shamana. DK i Paladin imaju prednost. Ima dosta mountova medju njima Black War Mamoth. Da li ste prvi vlasnik? Imam sve podatke, nisam prvi vlasnik al to je moj drugar. Na tom accountu igram od Vanila WoW. Drugar je bio samo kupio i nije igrao prodao meni. Kopiju licne nemam al mogu naci ako je potreba. Sve drugo od accounta imam. Transfer je na CD do 19tog Aprila. Okvirna cena: n/a Edited April 8, 2009 by Lunat1x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Bump. Menja se za bilo sta samo da je horde i da nije (warr, pala, rogue). Server nebitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 Druid je sad transferovan na Frostmane i uplacen mesec dana (sinoc). Ponude saljite na PM i molim vas nemojte ostavljati brojeve telefona posto nemogu vas pozvati. Ostavite email ili msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts