Myst Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 lol, dobio sam mecku cim sam napravio lika :D http://ak1ra.mybrute.com Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hellfo...orer-or-Firefox WAT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hellfo...orer-or-Firefox WAT? Lik koji je to napisao je napisao i I don't believe that it is. The antivirus never triggered any alarms when I used it on Chrome, and I think it's due to Chrome's security and its ability to lock each window in a separate instance that prevented such an infection from occurring. Ochihgledno 2gr mozga nema, mislim daj kakve veze ima to shto su posebne istance sa time dal ce flash da ti pukne neki fajl na komp ili ne??? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ja imam symantec gaming edition i nikad mi nista nije javio :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) ima da popizdim kolko lsoe radi sajt u poslednje vreme btw kao 5. level sam pobedio mocnogjogurta(:)) koji je 10. level nadajuci se da cu da dobijem vise expa...i kita, dobio sam 2 expa isto tako da znate da se ne cimate Edited April 27, 2009 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Poslah request... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ajde odradimo neku akciju da svako svakome u klanu odradi lv2 lika zarad tih +2/3 bonus XP-a, malo je ali ipak pomaze. Zainteresovani? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ne, imamo zivot. :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ajde odradimo neku akciju da svako svakome u klanu odradi lv2 lika zarad tih +2/3 bonus XP-a, malo je ali ipak pomaze. Zainteresovani? =) Daj mi svog lika da pokusam ali mislim da ne moze zato sto smo vec registrovali likove sa ovih IP adresa. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ne moze zato sto smo vec registrovali likove sa ovih IP adresa. Fixxed Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 http://mefailenglish.mybrute.com/fight/107296104 Hehehe dobar fajt. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) nebitno je sto vec imas lika sa iste ip adrese sa koje pravis pupila nekom drugom....cak je moguce i sledece...da samo napravis novog pupila sebi sa drugog ip-a i ne moras ni jedan fight da odradis tu...posle sa svog kompa slobodno igraj te pupile i nabijaj im level i dobijaces exp na glavnom...znaci samo drugi ip da napravi pupila i ti mozes posle opusteno da igras.. btw, svaki turnir izginem u 8-9 rundi....od vuka jebenog.... http://viklajski.mybrute.com/tf/6711088 suvise imba Edited April 29, 2009 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 koje sranje, tek sam sada video da kada dobijesh peta tebi ustvari padne HP za iznos njegovog HPa .. bash sranje Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 ma gde sranje, kada su petovi totalno imba i ima ih svaki treci plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pas je sranje Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 nebitno je sto vec imas lika sa iste ip adrese sa koje pravis pupila nekom drugom....cak je moguce i sledece...da samo napravis novog pupila sebi sa drugog ip-a i ne moras ni jedan fight da odradis tu...posle sa svog kompa slobodno igraj te pupile i nabijaj im level i dobijaces exp na glavnom...znaci samo drugi ip da napravi pupila i ti mozes posle opusteno da igras.. Jel ne mrzi vas par da mi napravi pupile a ja tju posle da igram sa njima i nabijam XP svom mainu? (da, nemam zivot!) http://sajrolol.mybrute.com P.S. Malo pochinje da smara ovaj "brutal error", moram po 5 puta refresh za sve shto radim na sajtu. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ^sajt je ochaj TJIROEVOTIEXP ti je moj pupil, nisam stavio pass ofc :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ne moze Vlado, nije dobio XP za nase pupile. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 sistem je zabagovan...u kurac ...ne znam ni ja vise...mislim da se dobija nekad neam pojma Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ^sajt je ochaj TJIROEVOTIEXP ti je moj pupil, nisam stavio pass ofc :) Blah, nisam dobio XP, evo chak sam i izlevelovao TJIROEVOTIEXP na lv2 i nishta... smor, bila je dobra ideja shteta shto ne radi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 sistem je zabagovan...u kurac ...ne znam ni ja vise...mislim da se dobija nekad neam pojma Boze, xp daje samo prvi pupil sa tog IP...recimo ko permaban tog IP za davanje XP. Ako si ga vetj napravio bilo kome...gotovo nema vishe... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 pas je sranje da i vuk i medved su sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 pa nisam njih dobio :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ja kao agility heroj napadam strenght heroje sa malo speeda i 90% sluchajeva dobijem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) ja sa pet bearom napadam sve sa hp > 70 jer sam onda siguran da nema vuka...vuk me uvek dobije... :/ kad bi me usrao vitality i eventualno mrezica, ne vidim sta bi me sprecilo u igri :D a najjace se smorim kad 6 dana uzimam level i onda dobijem sipku -.-...imam trozubac onaj i kost sta mi vise treba eeeej :D Edited April 30, 2009 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts