SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 hahah » Click to show Spoiler - click again to hide... « provalio sam to malopre, ali sad sam tek zbunjen sa onim sto pishe na mem xD Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Imas skrivenu poruku, a otkrivanje iste ima veze sa astronomijom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Izdavach u podzemlju, mi trazimo istoriju i identitet. pre 7 dana vitez je bio ovde. Svakog dana i svakom trenutku ti si posmatran. Pokidacu zivce ali otkricu :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Izdavach u podzemlju, mi trazimo istoriju i identitet. pre 7 dana vitez je bio ovde. Svakog dana i svakom trenutku ti si posmatran. Pokidacu zivce ali otkricu :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Hint: TASTATATURA Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 O M G » Click to show Spoiler - click again to hide... « Palo mi na pamet da pritiskam sva velika slova i pojavila mi se ova poruka na monitoru( u igrici) "THE CONTAINER HAS CHANGED" » Click to show Spoiler - click again to hide... «aha vidim sad imam novi sef :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Trebao si da drukas onu gore planeticu na ekranu :), i izbacilo bi ti poruku(izdvojilo odredjena slova) u obliku sazvezdja, ali si prevarant - opet :D Hint: Igra reci :) i GG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 ^^ » Click to show Spoiler - click again to hide... « ok to sam skapirao DOG = GOD, otvorio dobio lampu sad cu da vidim shta dalje :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Koji glupav kraj olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Jel ima neki nacin da se aktivira lampa ili sta? :D Siguran sam da moram da ugasim svetlo i primetim nesto, ili da na odredjen nacin gasim/palim svetlo videcemo sad sta :D Edited April 7, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibra Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «ja i dalje ne mogu da otvorim onaj sef kod psa...skonto sam za D al ispadne mi dvocifren broj...i dobio sam i G,al ne znam sta da radim...:( pomagaj.. Quote Dont screw around...U all screw around too much!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Cibra » Click to show Spoiler - click again to hide... «D nije dvocifren broj, uzmi kljestima ischeprkaj po tepihu ispod formule(kada zumirash) i ukazace ti se neshto shto ce ti otkriti shta je D ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 E jeste lolzord od kraja Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibra Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Stigao do lampe i zapeo...smaram se oko svetla al nista ne provaljujem... Quote Dont screw around...U all screw around too much!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Probaj da zamenis lampu sa necim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 cibro » Click to show Spoiler - click again to hide... « Pogledaj oblik lampe i zameni joj uloge sa necim sto ti do uopste nije trebalo :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibra Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «AHAHAHAHAHAHHA koj fail na kraju...omg rofl [:D] Quote Dont screw around...U all screw around too much!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 al sto sam kliknuo gore na nechiju signaturu koja je u spoileru gde pishe "KAKO BI JEBO KATE BECKINSALE" ... mislio sam da iskache kate na kraju....a ne ovaj lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 poz ! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts