dzontra.volta Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 A sto? :-(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 izgubio jaknu u skoli, jebem ja poreklo svoje retardirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 dodgledam lost pa na spavanje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Dobio sam iPod od devojke. \o/ Odoh pod tuš pa posle idemo do grada. `o, Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Dobio sam iPod od devojke. \o/ Ozeni je. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 SPRCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ne mogu da verujem šta sam večeras dobio za rođ. Tim pre što ovo nisam ni u snu očekivao ni od kog. Jebeni crni Ibanez sa metalskim hedstokom. Ja sam najsrećniji čovek ikad i zauvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 gz vudi :) od koga je? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Od drugara iz srednje. Znači hteo sam da im dam da me jebu kad su mi je uručili, sad znam kako se osećaju ribe kad dobiju skupe ogrlice i narukvice. Pijan sam, ali sve vas volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 I ja tebe volim,i tako mi je drago sto si srecan :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 opa:) gz vudu, sad si pravi! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Ne mogu da verujem šta sam večeras dobio za rođ. Tim pre što ovo nisam ni u snu očekivao ni od kog. Jebeni crni Ibanez sa metalskim hedstokom. Ja sam najsrećniji čovek ikad i zauvek. Vudi jizzed in his pants... gratz torimatorix! ;) Uzivaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Vudu matori, zelim da okacis sliku kombinujuci 2 poklona koja si dobio za rodjendan.... sam znas koja 2 ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Jesam euforičan sad, al ne verujem da iko želi da mi gleda dlakave prepone :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 ustao u pola 2,mrzi me da idem do Kosutnjaka,a realno bih mogao da se ogrebem na bar 5 mesta za rostilj...ma batali... bleja danas ceo dan,mozda padne neki film ili slicno,videcemo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 tako bi rado sada otisao na Avalu i jeo i pio i drogirao se i sve ..ali moram na posao da smrdljivo radim don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 [peja_]Pa ti blago meni daj otkaz![/peja_] Aj i ja jos malo pa da idem na rostilj, ustao pre mozda sat i po, bio sinoc na 18om na splavu Otard kod hotela Jugoslavija, ostao do 5 ujutru, nosili drugara koji inace ne pije, a sad je izmesao sve i svasta, ukocio sam se dok sam ga izneo napolje i smrzao se dok su odlucili da li da zovu hitnu ili da ga vode kuci... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Auf, imao sam juce tako lep dan da je to strasno. Oko 1 sat ujutru smo 3 ortaka i ja slucajno naleteli na neke 3 devojke iz Amsterdama, i bili zajedno do 7 ujutru, raspricali se. A one, moje godiste pre 2 meseca polozile voznju i planiraju da putuju kroz evropu 6 meseci, zasad su na putu 6 nedelja, same. Rastali se pijani, bash mi nekako bedak, jer danas putuju dalje. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 pointless, i should say. ladno niste prcali :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Otkid. Kampovanje na Letenci na Frushkoj Gori. Vrhunski, malo je vreme kenjalo sinotj ali bilo je sve do jaja. Gomile hrane i piva. Usvinjih se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Koji je to raj od života, putuješ Evropom šest meseci, rasturiš se od alkohola i jebanja, i onda se vratiš i izigravaš kulturnog i racionalnog Evropoljanina... i onda što smo mi nadrndani i namračeni a oni nisu. Ali dobro, nije lepo hejtovati, sry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 samo da ne zavrse ko u Taken-u :o The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 hostelu :OOOO Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 gg vudu ocekujem da napravis youtube like filmic sad gde sviras neki death Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts