Jump to content

Kako dorasti Areni

Kal1mero

Recommended Posts

nemojte o copy paste-u itd.....upravo sto leisure kaze...sve pesme navijacke su vase...sve...sve smo vam pokrali....vi niste nista...navijate bolje..cujete se jace na svakom derbiju...imate jace ekipe...sudije vas mrze itd....

u pravu ste

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

sushtina je da je jedini leshko zaludan da se raspravlja sa vama.Lako ga je tovariti kad ste se svi grobari skupili na njega jednog.Ali to je vas stil.Apsolutno se slazem sa Leshkom,ono sto mi imamo u fudbalu,vi nikad necete imati,koliko god pricali o poslednjem derbiju..Naravno da ste bolji navijachi u basketu,jer ofkors imate i za sta da navijate,i protiv koga da navijate.Ko kad bih vas ja pitao o navijacima na zenskoj odbojci.Ili rukometu.Pa i tu se skuplja shacica cigana koji naprave uvek ludilo,jer nam je eto tim uspesan u tom sportu.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sushtina je da je jedini leshko zaludan da se raspravlja sa vama.Lako ga je tovariti kad ste se svi grobari skupili na njega jednog.Ali to je vas stil.Apsolutno se slazem sa Leshkom,ono sto mi imamo u fudbalu,vi nikad necete imati,koliko god pricali o poslednjem derbiju..Naravno da ste bolji navijachi u basketu,jer ofkors imate i za sta da navijate,i protiv koga da navijate.Ko kad bih vas ja pitao o navijacima na zenskoj odbojci.Ili rukometu.Pa i tu se skuplja shacica cigana koji naprave uvek ludilo,jer nam je eto tim uspesan u tom sportu.

banalizujemo banalizujemo...

a raspravljamo se sa leskom, jer je jedino lesko toliko ostrascen da moze da dodje i pocne da prica kako vodje zvezde mogu da prave ludilo, a partizanove vodje prosto nemaju to. aj vishe sa tom pricom... niko ne pominje barjake, i vizuelni efekat arene koji je bio za desetku. ajmo bacite sliku iz barija da ga fapnemo koji put za vasu dusu.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pwnovani ste na proslom derbiju, u rupi....pesme su vam ala eros ramazzoti....masete kesama, itd...glasniji smo ...to ce ti svako reci

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

O chemu uopshte prichamo, pa uvek smo imali bolje navijanje(mi cigani) :D

Brojniji smo, organizovaniji, kreativniji, glasniji, srchaniji....

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

banalizujemo banalizujemo...

a raspravljamo se sa leskom, jer je jedino lesko toliko ostrascen da moze da dodje i pocne da prica kako vodje zvezde mogu da prave ludilo, a partizanove vodje prosto nemaju to. aj vishe sa tom pricom... niko ne pominje barjake, i vizuelni efekat arene koji je bio za desetku. ajmo bacite sliku iz barija da ga fapnemo koji put za vasu dusu.

Pa lako je meni reci da banalizujem ali ja to ne pricam ostrasceno,nego realno.Onaj derbi kad je bilo 200 cigana u pioniru,kad smo vas pobedili(ili jebem mu mater,izgubili pola kosha,vise se ni ne secam) tad se tih 200 cigana culo kao svi vashi navijachi.I ajde sad cu ja da pricam ceo zivot kako smo mi bolji navijaci od vas ? Kakve su to gluposti koje ste poceli da pricate MI SMO BOLJI,VI STE BOLJI,kad toga nema,i jedni i drugi smo do jaja,i to je to,pojedinacna organizacija od tekme do tekme zavisi ko je tad bolji i to je to.Jebote pa kad ste nas pobedili 2:4 na Marakani posle petsto godina,tad se niste chuli.Cinjenica.

pwnovani ste na proslom derbiju, u rupi....pesme su vam ala eros ramazzoti....masete kesama, itd...glasniji smo ...to ce ti svako reci

Dobro,i?Pwnovani smo.Zato ste vi bili na football factoryju jer ste bolji,mozes da izdrkash pishicu slobodno!!!

brate grujo, da li normalan si ti [:D]

GROBARSKE PICHKE!!!111[:D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ajde, delujesh kao da si ogranichen pa cu da ti nacrtam:

navijanje u Pioniru..ima oko 7500 mesta, navija cela hala CELU utakmicu, jer je kop CELA HALA osim loze.

navijane u Areni...ima 22500 mesta, ne navija cela hala celu utakmicu jer ima gomila ljudi koji su doshli da BUDU VIDJENI ili da mogu da kazu'OMG, BIO SAM NA CSKA' i tako zauzmu mesta ljudima koji bi navijali svim srcem. A veruj mi, VELIKI BROJ ljudi koji bi navijali nisu bili na utakmici.

ja ne znam odakle tebi te informacije :D ja sam isao na partizanove tekme u pioniru na euroligu i ne navija cela hala samo partizanova strana...ponekad se prikljuci druga strana i tamo ljudi i sede i stoje :D i jos nesto zelim da kazem ovim putem :D:D nisam reko da je navijanje u pioniru sranje nego da ne navija cela hala navijanje je odlicno zuje usi posle utakmice al cela hala ne navija :D i nikad nece ni navijati :D jedino da se igra u hali sportova ::D

moram da pohvalim naziv topika :D:D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

sad ce peja da mu kaze da mu je preveliki

hehe geg

▲

▲ ▲

[:(]

noooe

▲

▲ ▲

^valjda je dule rekao da ne ide iz partizana sve dok ga ne oteraju...ali opet...

btw

http://www.facebook.com/video/video.php?v=...8438&ref=nf

[roflmao]

btw ko nema fb jbga, video nije na yt-u nego ga reta postavio samo ovamo

pre hejt komentara...cuo sam..znaci CUO SAM, da je to valjda neki lik iz hijena koji je hteo da poskida neke zastave sta vec i dal su ga provalili jbga....znaci nisu uhvatili random zvezdasa da maltretiraju....

Edited by vLaDa_

▲

▲ ▲

da,da,video sam to na tekmi,i rekoh ja ovom ortaku da to neki cigan sto posto,on kao ma jok...

saznao sam posle vise o tome...ne znam u kojoj grupi lik,ali je bio poslat da kao snimi zastave...sad sto,kako,sta im to znaci,nemam pojma,ali to je prica...

p.s. @eyel mene nisu smeli da pipnu,jer sam mnogo najjakiji!

2ch4bup.jpg

da,da,video sam to na tekmi,i rekoh ja ovom ortaku da to neki cigan sto posto,on kao ma jok...

saznao sam posle vise o tome...ne znam u kojoj grupi lik,ali je bio poslat da kao snimi zastave...sad sto,kako,sta im to znaci,nemam pojma,ali to je prica...

p.s. @eyel mene nisu smeli da pipnu,jer sam mnogo najjakiji!

i onda pevanje je lose!!!! pa normalno da je lose kad vas je bio pun kurac, mogli ste kop da napravite pa da navijate! :))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...