charuga Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Podignut je u novi privatni wow server....ko zeli neka proba i da sugestije www.wowserver.co.nr Balkan server je BLIZZ-like WOLTK server, jedino sto je omoguceno zbog malog broja igraca prilikom starta servera je Interakcija Horde i Alijanse...., chat, grupa, guild, friend, wisp... Nema 225-xxx lvl-a, max level je 80 ali je moguce povecati xp od questova ukoliko vecina igraca to bude zelela. Server je na 3 dedicated mashine 3GHz 4Gb rama internet konekcija opticki kabl 12MBPS. Pokusacemo u najskorijem roku da promenimo serversku masinu i postavimo drugu koja moze da primi 8Gb ram memorije. Server nece umreti posle 1-2-6-12 meseci igranja vec ce biti ONLINE i karakteri na njemu sacuvani duzi vremenski period. Ukoliko prilikom upgrade-a servera na nove verzije i patcheve dodje do problema charractera...GM ce vratiti igracu sve sto je pre toga imao. Takodje se nadamo da cemo u toku meseca nabaviti jos jednu server masinu koja ce biti 100% beckup radnog servera. (bice u raidu i klonirace jedna drugu). Ukoliko primetimo da je broj igraca porastao toliko da server pocinje da laguje...prestacemo sa prijemom novih igraca..... Ne zahtevamo nikakve donacije, ne prodajemo Thierove za novac i slicne stvari... Strogo je zabranjeno : Versko, rasno, politicko, vredjanje, prepucavanje, izrazavanje, kao i bilo kakav vid svadje ili unosenja negativne energije na teritoriju "Balkan-a" Chitovanje i koriscenje nedozvoljenih addonova Svi koji se ne budu ovoga pridrzavali bice trajno banovani po IP i MAC adresi dozivotno. Ne pitajte GM-re za LVL-up, boost, gold ! Gm-a je najbolje kontaktirati tiketom ili preko foruma a ko zeli i preko Ventrilo servera (skinuti klijenta sa naseg sajta i konektovati se na nas server) Potrebni su nam GMasteri, scripteri i programeri koji zele da poboljsaju server i zajedno sa nama uzivaju u najboljoj igri svih vremena! http://wiki.answers.com/Q/Are_wow_private_...egal_to_play_on Edited April 22, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miXe Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Dodjite na server, isto je kao blizz samo sto ne placate, nema bagova, nema lagga, extra ekipa i gm pomazu dosta, swe je full Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 /reported Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ceo wotlk je rofl, mogu misliti kako je tek na piratskim serverima ;p Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Dodjite na server, isto je kao blizz samo sto ne placate, nema bagova, nema lagga, extra ekipa i gm pomazu dosta, swe je full How old are you? 10? Oce to, extra ekipa + no lag + no bag + helping GMs + free NE IDE ZAJEDNO. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 18, 2009 Author Report Share Posted April 18, 2009 (edited) How old are you? 10? Oce to, extra ekipa + no lag + no bag + helping GMs + free NE IDE ZAJEDNO. Nista ne reklamiram.... dodji, probaj pa pricaj.....posle 4 god igranja na orginalu....ne mogu reci da je isti ko orginal.... ali da je vrlo slican i najbolji u evropi...jeste....a nije tesko probati.... a sto se godina tice verovatno mogu otac da ti budem...pa stoga malo postovanja.... Pozdrav www.wowserver.co.nr Edited April 22, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Zamolio bh listu known bugs: ako ih ima puno samo one najvece Quote XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 19, 2009 Author Report Share Posted April 19, 2009 (edited) Zamolio bh listu known bugs: ako ih ima puno samo one najvece Stvarno ne bih znao da je dam jer ima dosta bugova naravno.... recimo na heroik naxxu bosovi jos nisu skriptovani pa samo stoje i biju samo mele...ne bacaju spelove.... Recimo violethold kripovi samo stoje..... ali se svakodnevno....uz pomoc nase ekipe i gospode iz Mangosa svaki dan ispravljaju.... Sto se tice pre tbc i tbc-a on radi perfektno a sve vise i wotlk..... Fazon je sto ima dovoljan broj gm-ova tako da ako ima bug sa recimo spelom ili questom....gm ga resi.... Najbolje je probati pa videti sam.... Fazon je sto je sve apsolutno free i u pocetku je server podignut da bi klinci iz kraja...sa plicim dzepom i bez mogucnosti da placaju 12eur mesecno...mogli da osete chari WOW-a.... kasnije se ispostavilo da su potrebne jace masine....pa je trenutno server hostovan na 3 nezavisne masine....koje se nalaze na optickom kablu te je ljudima max ping u ex-yu do 50ms... Sve ovo nije zamisljeno radi takmicenja sa oficial serverom wow-om sto je nemoguce vec da ljudima sa nasih prostora docara fazon mmo-a i virtualno druzenje....pa makar kroz dance i chat u ogrimaru ili stormwindu.... uz Power of the Horde.... Edited April 19, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 sajt vam je keva btw iako je copy/paste aplicirajte 3.1 -/- Quote XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Ja se nasmejao na par stvari, al ajde da ne bi bio stalno matori hejter, uzivajte :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Pokusavamo da odradimo 3.10 ali za sada ima previse gresaka jos..... nadamo se da cemo uspeti u toku nedelje da ga odradimo.... Edited April 22, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 ma dodjite na ClassicWoW (old school, pretbc) + Lv70 arena server XD Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 (edited) ma dodjite na ClassicWoW (old school, pretbc) + Lv70 arena server XD Heheh da znas da sam najvise voleo pre-tbc al nece narod....najradije bih da je samo za mene i digao OLD WOW inace imamo i mi jedan arena relam instant 80 sa gladiator gear. Edited April 22, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 hoce hoce... visoka je populacija... igraju se molten core, bwl, ony... a realm za arenu je lv70 only... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Heheh da znas da sam najvise voleo pre-tbc al nece narod....najradije bih da je samo za mene i digao OLD WOW inace imamo i mi jedan arena relam instant 80 sa gladiator gear. To vam dodje kao mesto za practice ? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Zbog zahteva raznog naroda....podignut je i jedan FUNN realm sa coustom predmetima, LVL 90 itd.... Tako da sada imamo 2 realma.... 1 Blizz i jedan Funn pa ko voli..... Balkan Server PS. Cela ekipa se zahvaljuje adminima Klana RUR jer su jedni od retkih koji nam nisu pobrisali postove kao i narodu na forumu jer nas nisu hejtovali na pocetku....... Hvala Edited April 22, 2009 by charuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 BAЛKAN ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Ja bacam hejt ! Ako ti nesto znaci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charuga Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Ja bacam hejt ! Ako ti nesto znaci :) Paz se druze....od hejta i nervoze moz se dobije cir, impotencija, infarkt, slog itd.... heheheh nego ima li neko neki vote reward sistem u php-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigins Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Heheh da znas da sam najvise voleo pre-tbc al nece narod....najradije bih da je samo za mene i digao OLD WOW inace imamo i mi jedan arena relam instant 80 sa gladiator gear. a di vam je taj arena realm, posto ja kod vas vidim samo dva realma, od toga ni jedan nije arena :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts