fatcat Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Cekaj da se prvo svi kvalitetno probude pa ce biti kvalitetnih replay-eva Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 <3 becejce bukovcane i wardbicheve :D Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Viktore koga vise volis mamu ili tatu? Viktor: " DAKILENCETA" <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) ahahahahahahhaha.... ROFL...jova tide. Edited March 29, 2009 by ZEP Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) znachi najbolji tur do sada sem mozhda u ksu ali samo zato shto nas je iz kga zuja vozio do nisha :) btw viktarde mi to ne volimo ali bi vam sve to lepo servirali i pozheleli prijatno :) anyway orga na nivo, satnica isposhtovana do maxa i josh samo da je viktor doneo musaq iz becheja pa da jedemo i ko ljudi a ne ovako zhivimo na pecivima :) 10x mare na pohvalama i nije bilo do sretje u zhrebu vetj do nashe prodaje u grupama vs damketove ekipe... glupe greshke... :) mi smo sad stigli u vr, celu notj spavali na buskoj i ukochio sam se ko stoka ali sigurno nas to ne sprechava da dodjemo na sledetji gde tjemo morati malo i ns i nish da poduchimo tajnama dote... na kraju big shoutout za BiggFilla, Zepa, Damketa, Machq, Yocu i Baju! <3 p.s. i poz za jaguar pawa nasheg najvernijeg supportera na turu :) p.s.s. nisi mi viktore josh dao broj telefona od one ribe... ^^ Edited March 29, 2009 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ala ovaj forum laguje :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 au neda ce da padaju shamari za ove prozivke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) ti tomo da tjutish niste smeli da dodjete kad ste chuli da igramo mi i damketova ekipa i + da je viktor tu :) Edited March 29, 2009 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) donje vranje netju da komentarishem i njihov inat :) [azdaja2] Edited March 29, 2009 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 donje vranje netju da komentarishem i njihov inat :) [azdaja2] VOLIM I JA VAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 au neda ce da padaju shamari za ove prozivke :D this HaAsAn... Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 KRALJ RUMUNA STFU - TNX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 REPLAYS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 working on it :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 Demoi uploadovani i link u vrhu prvog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) au rembo, ovde si se zajebo :) dolazimo u vranje na neki FW kuce, toma i ja (golca je tu vec) na lan 4v5 (ovaj deseti komp u igraoni vam crko jbg ...) Salim se, ajde vidimo se na gareni, skupite se neki dan da nam objasnite neke stvari. p.s. TOMO NE DAJ SE, OVAJ RUMUN JE POLUDEO ZATO STO SMO IH SABILI NA DOMACEM TERENU @organizacija, GJGJGJGJGJGJGJGJGJ PAPANS! E sad da ga ponovite ili ste DENI :P Edited March 29, 2009 by GreedySerbian Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 @hamla 25cm vs um su snimljeni, zadnji red kompova, prvi od wc-a. Zovu se: Vs lepi damke 1 i 2 :D Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 @hamla 25cm vs um su snimljeni, zadnji red kompova, prvi od wc-a. Zovu se: Vs lepi damke 1 i 2 :D Nasli i uploadovali. Sada ima svih demo-a na linku iz prvog posta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 @hamla 25cm vs um su snimljeni, zadnji red kompova, prvi od wc-a. Zovu se: Vs lepi damke 1 i 2 :D xaxaxaxaxax vs lepi damke xaxaxaxa btw zao mi je sto sam propustio tur ali nadam se da cu doci na sledeci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 hvala na repovim i da se zna da je ovo prvi tur gde smo snimili sve repove shto znachi da smo sve bolji i bolji u organizaciji :) @giga brate rado bi igrali svaki dan ali jbg kad nemamo uslove da igramo normalno na garenu iz nashe igraone a nemamo svi net qtji tj. imam samo ja, pa lepo sam reko Damketu mi za 2-3 god kolko igramo zajedno odigrali smo 50 partija uqpno u tom sastavu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 prelazak u grad bi definitivno okoncao vase probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 hvala na repovim i da se zna da je ovo prvi tur gde smo snimili sve repove shto znachi da smo sve bolji i bolji u organizaciji :) @giga brate rado bi igrali svaki dan ali jbg kad nemamo uslove da igramo normalno na garenu iz nashe igraone a nemamo svi net qtji tj. imam samo ja, pa lepo sam reko Damketu mi za 2-3 god kolko igramo zajedno odigrali smo 50 partija uqpno u tom sastavu :( Nije to da smo sve bolji u organizaciji nego sam sada prvi put organizovao Dota turnir. Ukoliko se nastavi da organizujem dotu izgleda da ce te se razmaziti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 i netje nam smetati pravo da ti kazhem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 de si bio hamla sve ove godine Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts