mihailoboskovic Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Procitaj prvi post ponovo. Razmisli malo sta znaci napisano, pa se onda javi. p.s. kada se iole uigra ekipa mozete da ocekujete mec sa "gastosima" ukoliko posalju pasos kao dokaz da mogu da predstavljaju svoju zemlju. Ovo znaci sta ???? Da je moguce da neki igrraju sada za reprezentaciju ili u buducnosti daljoj???? Nista konkretno nije receno ovom tvojom recenicom... Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Znaci to da ako se gastosi dobiju, da ce se praviti 3 odavde, 3 odande kao sto su oni predlozili. kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Znaci to da ako se gastosi dobiju, da ce se praviti 3 odavde, 3 odande kao sto su oni predlozili. a ok Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ljudi prestanite da pricate o strancima ( citerima ) ! NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Mislite da bi dosli ovde da mogu da igraju za nemacku ???On zeli najbolje za srpski kanter....pazi molim te.Al treba im pruziti sansu u svakom slucaju iz nekih drugih razloga. DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ljudi prestanite da pricate o strancima ( citerima ) ! meni se bas svidjaju...hahahahah a igracete protiv njih nadam se pa cemo videti da li su citeri.... Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 banovani su na esl sajtu zbog chit plus smo igrali sa njima i vs njih ... znam da su chiteri :D NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ne znas ti nista, hocu ja da igram za repku kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Hmm prica se da imaju neki chit anti aquitas koji kosta 30e :S kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ne kontam, koja je poenta igrati sa citom? oO There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ne kontam, koja je poenta igrati sa citom? oO jebes bez kurca , taj filing I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ajde da kazem, donekle, DONEKLE, razumem kad neko prsne ukljuci aim i upadne na dm izivi se 3 minuta i to je to...ali da neko pokusava nesto da napravi citujuci? i nikad da odigra lan? koje je tu zadovoljstvo -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Znaci priznao si vlado :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 jebes bez kurca , taj filing kako to izgleda??? banovani su na esl sajtu zbog chit plus smo igrali sa njima i vs njih ... znam da su chiteri :D ako je tako ko ih jebe onda... samo ne znam gde je sad onaj idiot xqzr da se javi .. nema ga vec neko vreme na rur u Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Moj predlog i savet za sledecu godinu.... Pozovite LEGENDU IZ NISA da vam bude SELEKTOR! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Moj predlog i savet za sledecu godinu.... Pozovite LEGENDU IZ NISA da vam bude SELEKTOR! :D to mora da je neki zajeban lik ..... Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Sledeci ljudi su ucestvovali u glasanju: Bjeli, DuHast, shokica, pretor,kingor, milorad, teshke, conf, unkind, Baja, misa, maxa, saiyan i menka. a tuta bugarin? :) ne igraju andria i milorad :( Od 14 ljudi koliko je ovde glasalo, 7 ljudi igraju za trenutno top5 ekipa, jos par igraca igra aktivno CS u nekim slabijim ekipama, upitan je Bjeli kao neko ko prati, upitan je Baja koji, pored toga sto je profesionalniji gamer od bilo kojeg glasaca ili coveka za kojeg je glasano, prati CS scenu dosta, dosta dugo :) I to dosta dobro... Mislim, zasto novinari glasaju u nekom od izbora za najboljeg fudbalera sveta? Zato sto ne prate? Do not think so... Zato chill i ne prozivaj, vecina ljudi gore upitana je ok... Sto kaze MilanC, 5 ljudi, jednom nedeljno mix... Nismo mi profesionalci pa da imamo 6 sati dnevno sa svojim timom da igramo, a dodatno za rep... Zaista nisam upoznat sa umecem nasih gastabajtera, upitan sam za "domace" igrace... Deckov nastup ovde je ocajan... Krajnje patetican... Ako je Marko taj koji je organizovao rep, onda se on i pita, selektor je, znaci njegova rec se postuje... Apropo toga, bolje 5 ljudi koji nikad nece reci onom drugom "prodao si", nego neka kombinacija sa par "nepogresivih", "neunistivih", Einstein+Superman in the same body-ja... @ M1Le : 2v5, ti i ja, deremo ih xD nofrx :D Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Od 14 ljudi koliko je ovde glasalo, 7 ljudi igraju za trenutno top5 ekipa, jos par igraca igra aktivno CS u nekim slabijim ekipama, upitan je Bjeli kao neko ko prati, upitan je Baja koji, pored toga sto je profesionalniji gamer od bilo kojeg glasaca ili coveka za kojeg je glasano, prati CS scenu dosta, dosta dugo :) I to dosta dobro... Mislim, zasto novinari glasaju u nekom od izbora za najboljeg fudbalera sveta? Zato sto ne prate? Do not think so... Zato chill i ne prozivaj, vecina ljudi gore upitana je ok Sta cu kad sam hejter :D Sad samo cekam da izgube od nekog pa nastavljam :D JEEEEEEEBI PEEEEEEECUUUUU :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 SHOWTIME NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 I koji je epilog svega ovoga ? Kada se igraju mecevi,itd ? :| Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 www.esl.eu/enc Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 jel moze da se igra source? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Imamo reprezentaciju za to kao i igrace :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 a koji je line up za sors? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Gastosi, posto se kod nas css i ne igra :) bice ubaceni u team danas/sutra samo da mi posajlu pasose :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts