voodoo_ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 http://edgeofchaos.planetdoom.gamespy.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Hexen, jeeeeee!!!! Kakva je to igra bila, naročito prvi deo. Ako pričamo o revoluciji u FPS igrama, Strife i prvi Hexen dele prvo mesto, tek posle su došli Halflife i drugari. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 HEXEN JEBOTE Brate mili, kako su to lepi dani bili kad sam igrao to. Burazer i ja u lan-u tada, igrali Hexen i Heretic, fantastichne dve igre mater mu kad izlazi ovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Hexen, jeeeeee!!!! Kakva je to igra bila, naročito prvi deo. Ako pričamo o revoluciji u FPS igrama, YEEEEEEEEEEEEAAAAAAHHHHHHH !!!!!!!!! Jbt, secam se koliko smo przhili Heretic i Hexen (ono govno dvojku 3rd person smarachinu ne racunam) \o/ Iam cak i Saved pozicije iz Hexena gde na kraju kokash onog mudoslava ovna ili sta beshe vec... Ah oh, good ol days... sniff.... BTW, sto ne urade na novom engineu neku BRAND NEW igru sa ovako nekom tematikom, bojim se da ce ova konverzija da ukalja staru slavu naslova......? Edited March 26, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 negde procitah da su kretali radovi i na hexenu i hereticu ali da su otazani zbog bla blabla inache extra trip je hexen bio :) jedva cekam btw zasto mi se cini da je d3 bolje izgledao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) btw zasto mi se cini da je d3 bolje izgledao bolje od CHEGA? ako mislish na ove screenove gore... to je brate samo PORTOVANA stara igra u novi engine (gledaj ovog monstera na poslednjem screenu jbt, ko da je od biskvita) a ne od nule radjena igra (u smislu modela level design-a etc etc...) sto znaci da ce uz minimalan poso da "ozhive" stari naslov u novom endzinu... I ja prizeljkujem da odshrafe neki mega nadrkani naslov tipa Heretic ili Hexen ovi iz ID-a sa nekim preteranim budzetom ali kita, sve najave iz njihove kuhinje misirhu na drugaciji paprikash (Rage etc...) Edited March 26, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Nije bre portovana, to su sve 3D modeli. Upali Hexen 1 pa se priseti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ma dobro nisam mislio BUKVALO portovana ali jedan vid toga... smilim, realno ovo je ruzno ko kurac u odnosu na danasnje standarde... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 A ne mogu da verujem.... hahhahah good old days ... :)hahhhaa do jajca. kada treba da izadje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 kad navataju jos volontera da zavrshe igru... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 poenta je da je ovo mod za d3, pa rekoh da mi se chini da je d3 izgledao bolje, a ne OMGFTWRUZNOJEDOZLABOGA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 a nasa poenta je da ne treba da se radi MOD za D3 vec kompletna igra na ovu tematiku \o/ ZELJNI SMO JERESI I KRVI !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) PS: ako neko ima FULL OPENGL WORKIN verziju Hexen 2-ke koja sljaka pod XP-om neka viche ovde, ja sam se nocas drndao sat vremena bezuspeshno da skinem i osposobim istu da radi... mislim radi, ali samo u software modu jbg... patcheve nece da prihvati nikako... Edited April 1, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Obriši opengl32.dll iz foldera igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts