reiser Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Sta god da probam da snimam frapsom ingame, uvek mi zakuca fps na 30 kad upalim recording. Imam najnoviju verziju, 2.9.8 mislim da beshe. Postoji li neka alternativa koja moze da snima u full resolution, sliku + zvuk bez ikakvog gubitka na kvalitetu, ili nacin da sredim fraps da mi ne lockuje fps na 30 ? ;x Probao sam onaj WeGame i nista od toga, kvalitet slike je uzasan, meni treba nesto sto ce da snima igre i kad pustim posle da je kvalitet slike isti kao i kad sam igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 chekiraj opciju za custom FPS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 ako stavim da snima na 50 fps, onda ce zakljucati fps na 50 i toliko ce mi biti u igri. Ja hocu da mi recimo snima 30 fps a da ne ogranicava i igru na taj FPS. Ali kontam da nije moguce da se reshi to :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jbg tako sljaka fraps... znam za CS da snime replay pa njega snimaju sa frapsom na 30fps da se ne bi bagovao... za igre koje nemaju to , sjuri neki drugi program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ako je u pitanju cs koristi startmovie, dobices 10x bolji kvalitet.. Slike kasnije spoji preko virtual dub-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts