Fica4ever Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Sylvanas - Smorisha - tauren druid lvl 70 [1xp do 71] - full epic [resto] 70 [kara & zul'aman] + dosta epica za balance. - ima enchanting i leatherworking oba na 375 il vishe Ima netherdrakea i bundeve [pet i head] ;p i the hallowed titl i full winter garb Veoma opushteno za levelovanje do 80. :) Sylvanas - Evalina - undead DK [frost specc] lvl 70 [1xp do 71] - ceo zelenish iz Northrenda, ako znate DKa, znate da je lako levelovati takodje. Sylvanas - HDD - orc bankar lvl 1 sa tuxedo setom ;p Sylvanas - Kohica - mage ne setjam se koji lvl, tako oko 20. --cena 100evra --kontakt na e-mail fica4ever@gmail.com edit: posedujem kutije od igre, CD key, prvi sam vlasnik acca, imam 2 upozorenja [po 3 sata suspenzija] na acc [jedno za botovanje, drugo poshto sam GMu rekao da delim acc sa bratom...debilna pravila], al to je bilo davno tako da netje biti problem. ;) Edited March 8, 2009 by Fica4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 drugo poshto sam GMu rekao da delim acc sa bratom... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 [roflmao] Ladno je lik rekao gmu da sharuje acc hahahah "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fica4ever Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 (edited) 1. ne chitam pravila 2. fora je bila da sam hteo da vidim da li banuju na osnovu toga ako npr. igrash nedelju dana bez prestanka [nemogutje, jel...] pa sam lupio da kao brat igra 12 sati pa ja 12 sati npr. :P edit: ae nemojte zajebavati xD Edited March 8, 2009 by Fica4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kakva crna pravila, aj razmisli malo da li im se isplati kada bi ljudi tako redom delili akauntove sa drugima? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fica4ever Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Kakva crna pravila, aj razmisli malo da li im se isplati kada bi ljudi tako redom delili akauntove sa drugima? Hmh, znam to. Zato sam rekao brat, reko aj valjda mogu sa bratom deliti, al prc - samo jedno dete sme znati pass. :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nije bitno i da ti je sin / majka / Bog otac... Njima se to ne isplati. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts