Chivava Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ko je vas idol? Buktop- ili SilenciOo ? :DDD apm = 68475854356 starring: Chiuahua as 25cm-Chiuahuaa Jova as 25cm-30cm.Fixed Tesha as tesha Viktor as Buktop- and SilenciOo Koja su 2 najbolja 1-lane igraca ? Viktor :D http://www.speedyshare.com/859915235.html <------- Replay Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 ako lw ovako planira da igra ni ne mora da dolazi na tur :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Ko da si dobio neki veliki klan pa da postujes... Btw SilenciOo > Buktop, ionako vam je to najbolja ekipa viktorova leva ruka > srla np. TingoL ovde, nisam skonto da je neki lik ostao ulogovan Edited March 4, 2009 by Shalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Probaj da igras na dva compa, fun je ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 koji blam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Pa ono imamo i mi neke letece brood replaye ali ne pada mi na pamet da postujem jer postujem svoje protivnike. Ali eto nekome je izgleda to sva sreca u zivotu pa se mora. Edited March 6, 2009 by Lw.TingoL Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) A brate interesantno je ljudima kada vide da igram na dva kompa, nebitno ko je protivnik.. u pocetku su to bili neki sa allstarsa, evo sada sam izgleda malo napredovao :P i da stavi ovde neke zareze ili nesto, ne mogu da skontam sta hoces da kazes "Btw SilenciOo > Buktop, ionako vam je to najbolja ekipa viktorova leva ruka > srla np." Edited March 6, 2009 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 kripovi Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 DRUZE?!?!?! Pa da li ti imas zivot? Sta nije u redu sa glavom? To nije guide za dragona, to je JEBENI SEMINARSKI!!!!!!! Uci skolu radi referate, nemoj da se komplexirash dotom ffs!!!! NE MOGU DA VERUJEM STA COVEKA NIJE MRZELO DA NAPRAVI!!! AAA Damke: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Cudni su putevi ledene zabe Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Pa nisi valjda mislio da je bas pisao ono... hahah kopirao lik da bi dobio xp neki jebeni. Uostalom cemu hate? Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 nije hate(kada je hate i psujem), vise sazaljenje... zao mi coveka koji je potrosio vreme da to napise... Kad vidim sve to najezim se... seminarski! Damke: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) ili da iskopira i prevede znas word translator? btw falilo mi 2-3 levela za 25 :/ a i kakve to ima veze ja sam imao veci deny nego krobelus deny+cs sto mene uzimas u usta kad znas ko je sjebo? a i cek ti nekom pricas o no lifu a igras na 2 kompa...? Edited March 8, 2009 by -eXeCUt0r- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 deny+cs = deny + kreep kill + deny + neutral onda si bas sabijac LADNO IGRAS NA DVA KOMPA VIKTORE!................vama ce trebati 6kompova onda u bg-u? Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 deny+cs = deny + kreep kill + deny + neutral onda si bas sabijac LADNO IGRAS NA DVA KOMPA VIKTORE!................vama ce trebati 6kompova onda u bg-u? pa da posto je lik imao 0 deny upravo tako....... ali dzabe kad ovi izgube lena od lika koji gira na 2 kompa :D btw mozda ce trebati 3 za njega ko zna sta ce da uvezba dotle :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ma nisam te loodache ja nista za igru prozivao, nego za to sto si pisao ono chudo u davionu... ali ako si copy ok.. nije strasno.. ""a i cek ti nekom pricas o no lifu a igras na 2 kompa...? "" naravno da pricam o lajfu, jer ga verovatno od svih gamera imam najvise.. to sto igram na vise compova je krenulo iz sprdnje kada nam je falilo igraca, a ide mi to jer sam igrao obican warcraft ranije.. Da damke, 6 compova, ali i 6 stolica, treba 2 teshino dupe! :P e da.. egzekutoringu dovuci svoju gamersku guzicu u world net u petak oko 9. Naselje ulica brace dronjak preko puta vrtica vendi, pitaj tamo nekog snadji se malo, pa da vidimo na sta licis, po faci odma prepoznam procenat tvog lajfovanja, a i da vidimo kako se snalazis u doti... ae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 kripovi Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ono cudo ^^ nemozes da sudis o zivotu drugih ljudi ukoliko ne prevodis ceo dan s' njima :D u petak idem na mali fudbal verovatno evo ti kol'ki sam no lifer na di nemam nijendu igru u zadnje 2 nedelje a na nihl exp/main sam dobio unvouch jer nemam 5 igara jedino sto odigram ponekad koji cw/fw i to je to :D ae videcu ako ne ove onda sledece nedelje dolazim... ma sad aktivno trazim posao a za to vreme radim koje kakve gluposti dok ne nadjem nesto za stalno tako da bas ne'am puno vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 potpuno te razumem, i ja isto nemam vremena za sve razmisljam o idejama i bildovima za razora. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 i jer bese prvo wind WALK ili odma na MedZolnir ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 sange yasha yasha bot i brzi si od zivota.svi u odnosu na razora su kao u max payneu time walk Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Naselje ulica brace dronjak preko puta vrtica vendi XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 uzmes eul i refresher isto si brzi jos 2 put chain gg xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 i dodje brood sa blinkom i zabode te Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Naselje ulica brace dronjak preko puta vrtica vendi genijalno :D Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts