dzontra.volta Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Di je nasa voda?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 : ))) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Bio 3 dana na selu iskulirao se i evo me opet nazad :) Home sweet home :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) chabke, jel sad moras primati josh na mesec dana, 3, 6, kako to vec ide? kako si uspeo sam sebe da ubodes u stomak? neiskusno :| Ne znam, recice mi valjda kada budem doshao na kontrolu/skidanje konca. A kako sam uspeo? Pa tako shto smo nas trojica uzeli gajbu pivica da se ozvezavamo uz rad sa stvarima gde se ne zna shta je od chega oshtrije,teze... :D Edited March 19, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Jel ono dvintycker bio sinoc u publici u nekoj emisiji na prvom kanalu. Ako jeste bas je imao zajeban stav ko da ce prebiti nekog :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Bio 3 dana na selu iskulirao se i evo me opet nazad :) Home sweet home :) znachi zapravo nigde nisi ni ishao :) HEHEHEH KAKAV SHTOS,KONTASH,BOR SELO,HEHEHEHE!!!11 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ocekivao sam neki takav reply :) Kontam HEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Jel ono dvintycker bio sinoc u publici u nekoj emisiji na prvom kanalu. Ako jeste bas je imao zajeban stav ko da ce prebiti nekog :D kod ove olivere kovachevic? gledao sam malo i video lika u rur majici :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Zaseo u poluprazan bus , i vidim dvojicu likova kojima se vidi na licu da su prekaljeni sverceri :D U jednom momentu ulece kontrola i pocinje pretres... kao sto sam i ocekivao oba lika nisu imali karte i kontrola pocela da ih smara ... Dajte licne karte , ovi nemaju (jelte :) ) onda platite 3k (ili koliko je vec rekao) a njih dvojica "Nismo primili platu 3 meseca tako da neamo para" ... I tako se oni gnjave sa likom dok kontroli nije pukao film i rekao "Ili placate sada kaznu , ili dajete licnu kartu , a ako necete to onda pisem zahtev za iskljucenje vozila iz saobraca i to vam je 12000 din!! Odmah ce doci policija i legitimisace obojicu!" A ova dvojica opet se prave mutavi i furaju isti fazon da nemaju nikakav dokument niti novce... Kontrola stoji tacno ispred njihovog sedista tako da i da pokusaju da beze nemaju sanse a da ne prodju njega (+ sto je lik neka mrcina) ... I dodjemo mi do zelenjaka , svi zivi izadju osim kontrole i te dvojice i odmah se stvori policija ispred busa , upadne unutra i legitimise ih ... Po prvi put cujem za ovaj sistem "Iskljucenja vozila iz saobracaja" jer su ljudi u glavnom izbegavali kontrolu prostim zezancijama tipa neam licnu i slicno tako da sam bas iznenadjen tim potezom. DA LI JE DOSAO KRAJ SVERCERIMA U GSP-U OMGOMGOMGOMG??? Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ako :) mene su par puta uhvatili bez karte, blago teleci pogled i "izlazim na sledecoj" je uvek uspevao :D btw. Pripadnik interventne brigade MUP-a jutros je u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu ubio Đ.Z. iz Beograda, a okolnosti se još utvrđuju. U saoštenju policije se navodi da su policajci zaustavili vozilo koje je prošlo kroz crveno svetlo. Pošto su putnici više puta odbili da napuste vozilo, jedan policajac je izvadio službeni pištolj, koji je opalio kada ga je nastradali mladić zakačio vratima automobila, kaže se u saopštenju. rofel Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 @kontrola u busu jebote, sada sam se smorio.. do sada sam se stalno svercovao i prolazilo je to nemam kartu/nemam pare/nemam licnu kartu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 @Rejven: to sa pandurima, danas idem sa drugarom kuci iz skole i zove ga brat na moblini i cujem kako prica nesto "molim?... panduri ga roknuli?... auu boze sacuvaj? pa sto....?" i tako to, trenirao fudbal sa bratom od tog druga, kaze dobar ko 'lebac. Inace mi je rekao da je pandur lupio samar njemu ili saputniku (ako ga je uopste bilo). Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 i minivudu zna neke opake momke. pa ti i danica ste rođeni jedno za drugo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 morao sam danas da se obrijem zbog slike za novu vozachku dozvolu. Da mi je samo da dohvatim lika koji smishlja reklame za brijache, u kojima lik povlachi na dole brijach i odmah skida sve,..... pa celu bi mu familiju zavio u crno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 pozdrav :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 morao sam danas da se obrijem zbog slike za novu vozachku dozvolu. Da mi je samo da dohvatim lika koji smishlja reklame za brijache, u kojima lik povlachi na dole brijach i odmah skida sve,..... pa celu bi mu familiju zavio u crno Daj slike sa ozhiljcima! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Desi Infe. Vetj sam pocheo polako da brinem shto te nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ijuuuu kolko ga nije bilo, welcome back! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ma tu sam ja bio. posetjivao forum non-stop :)) sad sam i zvanichno tu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Zaseo u poluprazan bus , i vidim dvojicu likova kojima se vidi na licu da su prekaljeni sverceri :D U jednom momentu ulece kontrola i pocinje pretres... kao sto sam i ocekivao oba lika nisu imali karte i kontrola pocela da ih smara ... Dajte licne karte , ovi nemaju (jelte :) ) onda platite 3k (ili koliko je vec rekao) a njih dvojica "Nismo primili platu 3 meseca tako da neamo para" ... I tako se oni gnjave sa likom dok kontroli nije pukao film i rekao "Ili placate sada kaznu , ili dajete licnu kartu , a ako necete to onda pisem zahtev za iskljucenje vozila iz saobraca i to vam je 12000 din!! Odmah ce doci policija i legitimisace obojicu!" A ova dvojica opet se prave mutavi i furaju isti fazon da nemaju nikakav dokument niti novce... Kontrola stoji tacno ispred njihovog sedista tako da i da pokusaju da beze nemaju sanse a da ne prodju njega (+ sto je lik neka mrcina) ... I dodjemo mi do zelenjaka , svi zivi izadju osim kontrole i te dvojice i odmah se stvori policija ispred busa , upadne unutra i legitimise ih ... Po prvi put cujem za ovaj sistem "Iskljucenja vozila iz saobracaja" jer su ljudi u glavnom izbegavali kontrolu prostim zezancijama tipa neam licnu i slicno tako da sam bas iznenadjen tim potezom. DA LI JE DOSAO KRAJ SVERCERIMA U GSP-U OMGOMGOMGOMG??? brate, ja se pre nekoliko dana vracao busom iz grada i nisam provalio da je to nocni(bilo je nesto oko 12)...i sad ja ponistim onu obicnu kartu i sednem i prilazi mi neka raspala klosarka blago mentalno retardirana i kaze ta karta ne vazi...ja prvo pomislim ovo je neka budala koja smara ljude po prevozu i iskuliram je...posle pet minuta ona mi opet kaze da moram da izadjem blabla...ja kazem u redu je i uskoro smo stigli do moje stanice i ja izadjem...i tek posle sam se setio da je to bio nocni, a da sam ponistio jednu obicnu kartu...ali fora je sto ta zena stvarno ne da nije licila na konduktera nego na raspalu ludu ciganku koja prosi po ulici... btw, stanko i ostali koji ce da kenjaju pa bio si pijan STFU! a ovo za lika sto su ga ubili panduri, pa kako bre slucajno opalio pistolj, jel ima jos neki info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 to je pravi forumash! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 a ovo za lika sto su ga ubili panduri, pa kako bre slucajno opalio pistolj, jel ima jos neki info... mogu da budu samo nagadjanja a pravi info znaju samo ti koji su bili tamo zna se sta ce policija da prica vec sad moze samo taj sto je vozio da kaze sta je bilo njegova rec protiv 4-5 policajca slabo da ce vredi nesto a i ovde su svi vec pricali kako sa tim debilima treba samo lepo i polako Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 a ovo za lika sto su ga ubili panduri, pa kako bre slucajno opalio pistolj, jel ima jos neki info... pa nishta lik je izgleda bio suvozach ... i kako oni kazu odgurnuo je ruku policajcu i ovaj ga pogodio u glavu (?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Pandur je kriv u svakom slučaju,nije smeo da ima metak u cevi prilikom pretresa i to je to. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 glavu dajem da ga je rokno iz obesti, al glavu dajem. sveca mi je radila u cezeu par godina i ti panduri su svi nenormalni, ali ono, medicinski pecatirano. i jos su ucili nesto iz psihologije da se svima razvije taj sadisticki trip i da onda imaju potrebu za nasiljem i nanosenjem zla i to da bude krajnje brutalno. naravno, ne desava se to uvek jer treba da se izvuku s tim, ali setimo se onog lika sa kolima sto su ga maltretirali da kopa sam sebi grob i onda ga pretvorili u pekmez lopatom umesto da ga overe utokom u vugla ili ne daj boze prebiju i puste negde. u tom cezeu je ona svakog meseca potpisivala (posto je radila kao pravnik u ceze bolnici) po 5-6 prirodnih smrti ljudi od 25-30 godina. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts