VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Jel to ona shto ima dobru sisu, shto si kachio na slike forumasha ? :D Nego, danas sam trebao da jebem al nisam hteo da uflekam trendzu pa sad idem da cirkam pivo u kafanu ! Kačio sam obe. :) I obe imaju dobru sisu xD Nego kad već spomenu kafanu, sestra me je zvala večeras da idem sa njenim kolegama iz trećeg opštinskog suda u neku kafanu kod Vuka. Kao da pijemo i da jedemo nešto. E sad ja sam baš nešto raspoložen da se malo napijem večeras ali ne znam sad da li bih smeo, kao da je ne brukam pred kolegama :D Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Ako se plašiš da ćeš da se obrukaš od pića, samo se pre toga ofarbaj opet u crveno. Garantovano se nećeš obrukati od pića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 :)) Ma ko zna kakvi su ti smorovi čim ona mene zove. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 volim kad covek zna sta je prioritet i ne podleze jeftinim animalnim instinktima, vec ceni intelektualnu evoluciju uz dobru knjigu.. pardon, strip. Znao sam da tje rur da me razume ! \o/ Kačio sam obe. :) I obe imaju dobru sisu xD Na bezenu ona riba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 volim kad covek zna sta je prioritet i ne podleze jeftinim animalnim instinktima, vec ceni intelektualnu evoluciju uz dobru knjigu.. pardon, strip. Vidis, to je moj problem, nisam dovoljno daleko odmakao u evoluciji.... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Znao sam da tje rur da me razume ! \o/ Na bezenu ona riba. http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t=0&start=0 :] Btw, izašla je nova verzija Opere. Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 jao odsustvo, ima da se oleshim:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 mora drale josh da nam se pridruzi da ima neko da kuka kako mu je teshko:)) cujemo se za veceras oko 21h racunajte. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kad je muka ajde Djuka, kad jebete Djuku ne zovete :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Jao odmor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 uzeo sam naocare :D kako je sve sada krivo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ne, sada je sve pravo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 veceras Marchelo kod mene u klubu,ko ce da bude heroj koji ce da baci bombu u klub(ja cu se sakriti u frizider)?Mohi ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 marcelo je car Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nikada mi nije bilo ovoliko krivo da se rastanem sa curom ! Ali okrecemo novu stranu ovo je poslednji fag post za neko vreme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Otisao sam da cirkam, jebite se svi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Oćemo, provajduj nam cave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t=0&start=0 :] Au brate razumem te, i meni bi nedostajala. :)) Ja zaista ne znam shta sam uradio danas ni kako. Uspeo sam da se pripijem i da se otreznim, odspavam, jedem, okupam se i ostalo A TEK JE POLA DESET ! :O Neki kosmichki kurac se definitivno pomerio. To je jedino logichno objashnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Vidim ja da ću morati da odem po koji strip večeras. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Whole fucking day u pokretu, sad cu se zavalim, napolju 'ladno i mokro, da se ususkam i bacim se na Simpsonove. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t=0&start=0 Ufff, sa ovakvim ustima ja bi joj dao da mi guta i bez poverenja i ljubavi :DDD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Brutalno je bila lepa u tom nekom periodu... Sad mi kažu da je smršala i da je nekako sve izmučena (?)... Mada meni će ona uvek biti najlepša :] » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) I sve je bilo super do momenta kada je kisha odlucila da lije ... A taman sam imao neke extra planove za sutra , a po ovom vremenu vidim da cu samo da blejim kuci :( Edited March 6, 2009 by santamaycry Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Odoh da se tušnem pa da kupim neko pivo i da se opijem od muke što mi bivša nedostaje. :D Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Chitam ceo onaj topik. Nemojte da mi kazhete shta je bilo na kraju !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts