kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hahhaha mogao je da ti popusi vec kad si se skinuo do pola nego bogdan picka nece sramota ga :D ma nije to nego bi se ona napalila kad bi videla mACHUGU :) hahaha pa bi pritcala :) a ja nisam picka da ti skidam ribu :) hahaha Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ma nije to nego bi se ona napalila kad bi videla mACHUGU :) hahaha pa bi pritcala :) a ja nisam picka da ti skidam ribu :) hahaha hahhah ne sumnjam da ne bi :) ma nema veze vec sam to iskusio :D I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hahhah ne sumnjam da ne bi :) ma nema veze vec sam to iskusio :D znamm :) :) :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ko je hteo da menja sistem ? ja ti ponavljam sakal se plasio da ce da kasni i kad smo videli da nece nastavljeno je kako je planirano !!!! znaci ja to ni 1 trenutka nisam odobrio samo smo raspravljali a to sto se neki debil nasao tu pa raznosio to je 2 stvar ..... ti si glup ili glup ne moze sudija da ti kaze nesto sto ne zna i ponavljam ti da ti ROKI i Martin to nisu rekli jer nisu upuceni u to , koji igrac je koga pitao ? ako nisi ti sta onda ti raspravljas mozda tebe ti tvoji igraci lazu ? pa ja ti samo pravim paralelu sta si uradio na WCG-u a ovde se to nije dogodilo na svu srecu !!! jer je bilo razuma ZDRAWOG . i da ti kazem jos nesto JEDI SARGAREPU TO JE ZDRAWO !!!! ZDWAWOOOO Nemoj meni da govoris sta je ko hteo da radi kada sam stajao pored sakala kada je rekao da ce da menja da bude BO1 umesto BO3 tako da nije niko raznosio nista nego ti nisi upucen, a ocigledno nisi ni bio neko ko je odlucivao o tako necemu. Sudije su tu da gledaji da li ljudi sede na svojim mestima jer na primer nama niko nije proverio 32bit za pocetak. Mene nemaju sta da lazu jer su oni ti koji igraju a sigurno im se vise isplati da igraju sa entity-em nego sa glorijom sa kojom se dobro znaju. Te paralele pravi sebi meni ne moras. Ja sam pricao o KODE5 ne o drugim turnirima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 kobrice 1/4 tnx krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 E ovako da nesto kaze i gospodin lep-organizacija je bila na mestu-svaki mec je poceo tacno u minut,u sobi samo dvoje sudija i dve ekipe-milina.Jaki timovi dosta neizvesnih meceva uzbudjenja i tako dalje. KGG - WFG 14-16 KGG - Entity 16-12 KGG - 4gl.kgb 07-16 Dalke GG svima,svaka cast Entitiju,ali jbg moraju jos da vezbaju za moje smekere :o) UZDRAVLJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 E Hamla glupo mi da se peglam vise sa tobom :) moram da idem neki burek da isecehem a ti se zabavlja sa svojim duplikatom :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hahhaha kobralix poludeo :d I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA znaci kobrice no comment za ovo.... kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Vidi stavio caleta na Rur... 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 sve je bilo extra... ENTITY objasnio (ONO LJUDI NIJE MOGUCE DA NEKO IGRA ONAKO SA OVIH PROSTORA) sale kralj gavra kralj :) e da, soble svedjanin masterhood Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) Vidi stavio caleta na Rur... 1/4 brate da te je moj cale pravio vise kose bi imao :) hahahahaha E brate sad sam zvao caleta da ga pitam gde je sluzio vojsku kaze da je u Beogradu vidi ti to tamo raspitaj se bolje malo !!! ja mislim da bi trebao da imas vise kose !!!! ali mozda je onaj sa 3 slova uradio svoje de znam :) aahahhaha Edited March 2, 2009 by kobricaaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 sve je bilo extra... ENTITY objasnio (ONO LJUDI NIJE MOGUCE DA NEKO IGRA ONAKO SA OVIH PROSTORA) sale kralj gavra kralj :) e da, soble svedjanin masterhood ali vision .... sto ti je to trebalo :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah ahahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 brate da te je moj cale pravio vise kose bi imao :) [roflmao] Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 chush krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 gg entity, gg 4gl, gg eu4ia! ko zna sta bi bilo da je kgg dobio wf... sve pohvale za organizaciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 gg entity, gg 4gl, gg eu4ia! ko zna sta bi bilo da je kgg dobio wf... sve pohvale za organizaciju! Sve ja to znam al za prosutim mlekom ne vredi plakati :) da je baba musko zvala bi se Dusko :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 aa, da je GM osvojio, da l` bi im smetalo to sto ih simplex sabio ? :D jeeeeeeeer, ko gubi ima pravo da se ljuti :D Welcom` 2 Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 e a ko se ljuti, tuti fruti .I. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 iii zubi su mu zuti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajdan Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 iii zubi su mu zuti :P Ili uvalim mu kruti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 iiii gurnem ti kurac bas :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajdan Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 iiii gurnem ti kurac bas :P E PA POPUSI GA ONDA MAJMUNE :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 latatatii latatataaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts