SaKaL_HuNtEr Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Nagrade za finaliste : 1. - MSI glavni pokrovitelj puta u Moskvu ( www.msi.eu ) - CoolerMaster 5 x SilentPRO m`series 500 w za stabilnost Vaseg racunara ( www.coolermaster.com ) - QPAD 5 x mousepad`s KODE5 edition ( www.qpad.com ) 2. CoolerMaster 5 x Mystique 632s kucista ( www.coolermaster.com ) - QPAD 5 x mousepad`s KODE5 edition ( www.qpad.com ) 3. CoolerMaster 5 x Gemini II hladjenje za Vas procesor. ( www.coolermaster.com ) - QPAD 5 x mousepad`s KODE5 edition ( www.qpad.com ) Za sve ucesnike i posetioce 1.03.2009 god u KGB-e.sports smo obezbedili i nagradnu igru gde ce se podeliti : 1 graficka karta, 1 procesor,1 ploca i jos ponesto sto su obezbedili "4um racunari " ( www.4um.rs ) Takodje Coca-cola se pobrinula da nasi ucesnici ne ostanu zedni :) To je sto se tice nagrada, A za posetioce turnira smo se pobrinuli da imaju odakle da gledaju HLTV i da prate meceve u nasim prostorijama na 2 plazme. Global sponsors : CM STORM, QPAD Regional sponsor : MSI notebook Vidimo se 1.03.09 u KGB-e.sports-u Edited February 23, 2009 by SaKaL_HuNtEr Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Dpunjene nagrade ovde: http://www.kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?t=14691 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) pa bolje nagrade dobije onaj koji bleji tu pored , nego prvo mesto ... bolje da ste stavili tu graficku mvp-u turnira ili tako nesto , al otom potom :) Edited February 22, 2009 by c0nfy pG Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Pazi prva ekipa dobija put za Moskvu i placene sobe u hotelu, ucestvuju u main eventu, mislim da je to vrednija nagrada od svih zajedno, a plus imaju pride nagrade robne :) Mislim da ipak prvaci ubedljivo najvise dobijau, a eto postarali smo se da i ostali prodju lepo mada svi sponzori se stisli zbog "krize" trebalo je da bude mnogo bogatije... Novcanih nagrada nema niti ce biti jer lako je izracunati da je uplaceno 80000 din od cega nismo ni uspeli da pokrijemo troskove stampanja banera zatim platicemo sve sudije koje su radile, iznajmili plazme i jos mnogo toga, dodacemo i mi koliko treba da sve prodje kako treba. Mislim da je online deo prosao odlicno, bez zastoja, s obzirom na broj mecheva koji je odigran. Lan planiramo da se igra na online nonsteam serverima sa protocol 47 HLTV da moze masa da posmatra a da nema steam ali to ovih dana cemo da istestiramo jos, mislim da nema velike razlike kada se iz KGB igra bas lan ili na online serverima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Nagrade jesu simbolicne ali ovo je i quali a ne main event, a odlicna ideja za ovaj nonsteam hltv. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 smao cu reci. svaka cast ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ovaj turnis se i igra zbog puta u moskvu, a ne nekih drugih nagrada, tako da, opustite se :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ne zelimo da igramo na online serverima !!!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 sta je stidis se da te gledaju a, kazi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 si lud ? ja bas volim kad me gledaju na... hahahahahahah :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 hahaha pa sta se bunis onda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Pazi prva ekipa dobija put za Moskvu i placene sobe u hotelu, ucestvuju u main eventu, mislim da je to vrednija nagrada od svih zajedno, a plus imaju pride nagrade robne :) Mislim da ipak prvaci ubedljivo najvise dobijau, a eto postarali smo se da i ostali prodju lepo mada svi sponzori se stisli zbog "krize" trebalo je da bude mnogo bogatije... Novcanih nagrada nema niti ce biti jer lako je izracunati da je uplaceno 80000 din od cega nismo ni uspeli da pokrijemo troskove stampanja banera zatim platicemo sve sudije koje su radile, iznajmili plazme i jos mnogo toga, dodacemo i mi koliko treba da sve prodje kako treba. Mislim da je online deo prosao odlicno, bez zastoja, s obzirom na broj mecheva koji je odigran. Lan planiramo da se igra na online nonsteam serverima sa protocol 47 HLTV da moze masa da posmatra a da nema steam ali to ovih dana cemo da istestiramo jos, mislim da nema velike razlike kada se iz KGB igra bas lan ili na online serverima :) Opusti se odlicno je bilo organizovano , i mislim da ce lan biti jos bolji. Hvala na svim serverima i vidimo se prvog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 +1, jako je dobro odrađen prvi deo Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ko osvoji 2nd, a zainteresovan je da proda kuciste, neka se javi :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 iggi , postoji velika razlika igranja iz lana u lanu ili na non-steam serveru koji nije u lanu .... moze da se namunji da oni gledaju hltv i ako se igra klasican lan kao na 3D tuniru !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Da bre 3D turnir najjachi :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 iggi , postoji velika razlika igranja iz lana u lanu ili na non-steam serveru koji nije u lanu .... moze da se namunji da oni gledaju hltv i ako se igra klasican lan kao na 3D tuniru !!! ali je sigurno veće cimanje od prijave na HLTV.org ;) i mi bi definitivno više voleli da bude full lan Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 na kgb online cw serverima,iz kgb-a kad se igra ima i loss i choke...tako da sigurno ima razlike :) lan je lan :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Posto se igraju 4 mecha odjednom bice 4 masine na kojima ce biti po 1 server i svaka ce imati javnu adresu na netu tako da ce se na servere lepo kaciti HLTV sa mojih masina za hosting tako da je i to reseno HLTV IP adrese ce biti ona prva HLTV-a koji su bili za online e sad to je plan a ja u cetvrtak idem u kgb da se sve to proba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Posto se igraju 4 mecha odjednom bice 4 masine na kojima ce biti po 1 server i svaka ce imati javnu adresu na netu tako da ce se na servere lepo kaciti HLTV sa mojih masina za hosting tako da je i to reseno HLTV IP adrese ce biti ona prva HLTV-a koji su bili za online e sad to je plan a ja u cetvrtak idem u kgb da se sve to proba :) WOW IggI moze autogram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Posto se igraju 4 mecha odjednom bice 4 masine na kojima ce biti po 1 server i svaka ce imati javnu adresu na netu tako da ce se na servere lepo kaciti HLTV sa mojih masina za hosting tako da je i to reseno HLTV IP adrese ce biti ona prva HLTV-a koji su bili za online e sad to je plan a ja u cetvrtak idem u kgb da se sve to proba :) Vichi ako trebas neku pomotj ;) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 e pokupi ekipu tamo oko 15h pa da popijemo koje pice kad sam vec dosao dole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Igore nemo' bezhish :D radim do 4 pa da navratim ako ovi fantomi dodju :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ja sam bio do nesto preko 17h al vas nema pa mi oshli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts