Mudovishte Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 I ta ekipa je postavljena kao HIGH ? ENTITY i kka kao medium??? cccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 I ta ekipa je postavljena kao HIGH ? ENTITY i kka kao medium??? cccc volim kad se ljudi proseravaju obozavam :) entity koliko ja znam nije napravio nikad nikakav uspeh na nekom turniru pa ni na net turniru , kka se skoro ponovo oformio i oni su mogli da budu high a za fullproof molim te da ne komentarises jer su momci kad je trebalo pokazali sta znaju Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ta ekipa je bila high pre mnogo vekova ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 I ta ekipa je postavljena kao HIGH ? ENTITY i kka kao medium??? cccc Pa po ovom 3d turniru, gde je moh u favorite. Dobio je i nation i 4gl, al mora neko i dole. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 A ja najvise volim kad se kobrica javi :) Da,da treba i MOH u nosioce... "STA JE ENTITY URADIO", ne znam sta je uradio ni fullprof,nation(ali ipak nation je jak) gm sta je uradio (i oni su jaki) ...kad je vec pitanje sta je ko uradio... Ali dobro,ne bih da se pretvori u raspravu,nego mislim da je greska sto nema te 2-3 ekipe makar u high sesiru I bice mi zao ekipe koja ispane iz grupe A i iz grupe dje je simplex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 bila je vec prica to tome i doslo se do zakljucka da sta je uradjeno uradjeno je i nema vise menjanja tako da potrudite se da opovrgnete ovo seedovanje i dokazete da vredite vise za sledeci put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ziva istina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Opusteno ljudi, realno, ko zasluzi proc'e i kraj.. HF svima! Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 oce biti neki hltv live prenos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Bice 100% previse je veliko takmicenje da tako nesto isluliraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) A ja najvise volim kad se kobrica javi :) Da,da treba i MOH u nosioce... "STA JE ENTITY URADIO", ne znam sta je uradio ni fullprof,nation(ali ipak nation je jak) gm sta je uradio (i oni su jaki) ...kad je vec pitanje sta je ko uradio... Ali dobro,ne bih da se pretvori u raspravu,nego mislim da je greska sto nema te 2-3 ekipe makar u high sesiru I bice mi zao ekipe koja ispane iz grupe A i iz grupe dje je simplex DA! :S Edited February 17, 2009 by dps-m1lorad Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 koliko vi serete :D. Ko je u Srbiji uradio bilo sta osim 4gl i nW? Sada su momci iz Sapca uzeli turnis, svaka cast! Te 3 ekipe imaju nesto iza sebe, mi ostali smo boranija koja treba jos mnogo da vezba!!! A za ekipu ENTITY, na lanu ne postoje, a ako gledamo online skill, trebalo je da budu HIGH SEED realno, al sta sad. Ove onlajn kvalifikacije su muchenje, moze svako da prodje, nazalos. Videcemo sta i kako =), vazno da se mi druzimo =) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 kobrice, ako nas ochuka entiti, gotov si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 skrimke brate nemoj... zakazao si na turu brate fejlovo si HARD mojne se javljas MARINIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 jedva cekam :) hltv bolje da radi :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Bice HLTV-a n svim mechevima ( svi mechevi ce biti snimljeni, tako da cete moci i demo-e da dobijete ) ovo vazi za Online i Offline ( lan ) igranje. Ocekujte za koji dan TOPIC gde cete biti obavesteni o vim nagradama i svim sponzorima. pozdrav Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 nice nice nice ;) Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Opste je poznata cinjenica da je veci pritisak na nosiocima, i htedoh da dodam samo, ajde HDx *ebi stakore! :@ <3 KAMAN gl & hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 TAKO JE CHEXEEEE :D:D:D:D:D <3 Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
roknic Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 KO ?????????? SAMO NEKA DODJU !!!!!! :)))))))))) Sve preko 3 mnogo znaju xD Idemooooooooooo BB xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Sta ti je? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Sta 'e bilo ? Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Spamujemo topic! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 SHA 'E BILO!?!?! Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 WO IST MENANT??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts