m1Los Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Ovo samo najavljuje veliku i zestoku borbu sto mi se realno jako svidja! gl hf svim ekipa! NAJVISE GuerillaMethod-u, ajde momci !!! go go go www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Pa i noxia je zablistala na exdg ligi..a koliko cujem nisu se ni spremali nesto pre toga. ako se NISU spremali pre toga , onda je ok ^^ www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonA Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Vidimo se u lanu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 uffff...jedva chekam da pochne pa da se ovi "pro" igrachi pokazu na delu! gl & hf me 2!!! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 auu koliko boljih ekipa ima od ovih nosioca.... sve u svemu gl .. svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 pa nema boljih ekipa po uspehu, realno =). Uostalom, sve ce doci na svoje u svakom slucaju =) Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokisha Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 16. eMind - bre prepravite ovo u evilMinds :D Statistika je kao bikini, sve otkriva ali nista ne pokazuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 auu koliko boljih ekipa ima od ovih nosioca.... sve u svemu gl .. aj nabroj neke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 aj nabroj neke GM ? aka DPS aka drugi sa wcg-a ? aka nismo nosioci al dobro i ovako ocemo da osvojimo moram da pobedimo sve ... lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 pa niko ne ucestvuje na turnisu da bi izgubio realno :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 GM ? aka DPS aka drugi sa wcg-a ? aka nismo nosioci al dobro i ovako ocemo da osvojimo moram da pobedimo sve ... a kakve su prednosti toga sto je neko nosioc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ima slabije protivnike u grupi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) Jel sad vreme da krenu offtopic postovi? Mogu ja prvi ???? hmmmm... Hvala Ja mislim da je oruzje od kantera preciznije u rukama terrora i obrnuto tj da kada pokupis m-ku kao terror onda si mnogo precizniji? Jel tako ? P.S. IZVINI ADMINE MORAO SAM :) NISAM MOGAO DA SE SUZDRZIM :) MUHAAHAHAHhaHA Poz od ekipe FullProof koji nisu nosioci a i boli ih KU**C :)AHHAAHH I stvarno mislim da je ovaj moj avatar ( ovcica koja skace u krug ) jako dobar, sta vi mislite? Coment, Rate plz and subscribe :) Edited February 8, 2009 by kidE-FP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) GM ? aka DPS aka drugi sa wcg-a ? aka nismo nosioci al dobro i ovako ocemo da osvojimo moram da pobedimo sve ... a ko je dps ? vecina igra sad u GM-u !! kad si presao da igras za ign po forumu si hteo deo kolaca od dps-a jer vas je tad bilo 3 u ign-u ? ako napravish uspeh kao GM oces ga deliti ili on pripada GM organizaciji bez obzira koja bude sledeca GM ekipa ? ko je kriv sto se ne zovete DPS ? Edited February 8, 2009 by kobricaaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 a da je pentagram (PGS) napravio ekipu odma posle sto su neo i ostali presli za mym i sad lokalni turnir u poljskoj i mym nije nosioc (zato sto su nova ekipa i mym nije nista nikad uradio kao orga) a pentagram jeste nosioc zato sto su neo i ekipa uradili svasta ... gde je mozak u toj situaciji ? lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 oni su presli sva petroica, a vi niste??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 zar je vazno, nismo u nosiocima i koga briga, imace jedna jaca ekipa nego sto je moglo da bude i to je to. end of stoty! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) oni su presli sva petroica, a vi niste??? pa i vas je 4 i bili ste fuck everybody ? a igrali ste 1/4 a mi finale ? al ne bitno skroz ... bmk ... Edited February 8, 2009 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 maxa je cudo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 pa i vas je 4 i bili ste fuck everybody ? a igrali ste 1/4 a mi finale ? al ne bitno skroz ... bmk ... pazi, vi ste napravili veliki uspeh i stvarno ste dobra ekipa , ali posle toga niste otisli ni na jedan turnir...ako se ne varam klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 da ali ako vas 3 trazite nesto na osnovu dps-a, onda mogu i ostala dvojica... No nebitno, igramo cs , pa sta bude nek bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 nema poente da diskutujemo o tome uopste. Rekli su na pocetku da organizatori zadrzavaju prava da biraju nosioce.. To su uradili kako treba. Mozemo sad ovde da sabiramo i delimo do jutra, to nista ne menja. Mis u ruke i vezbaj do kode5 da zaradis mesto u nosiocima za sl turnis :D (ovo kazem svima, ne Dejanu) =) Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 a da je pentagram (PGS) napravio ekipu odma posle sto su neo i ostali presli za mym i sad lokalni turnir u poljskoj i mym nije nosioc (zato sto su nova ekipa i mym nije nista nikad uradio kao orga) a pentagram jeste nosioc zato sto su neo i ekipa uradili svasta ... gde je mozak u toj situaciji ? ovo nije lokalni turnir ovo je KODE5 , ako se secasa kad je sk-gaming bio najbolji na svetu i izgubio ekipu , uzeli su Titanse da igraju za SK-Gaming a uspesi su ostali !!! a da ti tad nisi igrao cs zaboravio sam :) i presili su svih 5 jel vas ima 5 ? sto se mene tice kazao sam 1 i opet cu boli me uvo ko je nosach :) i cega je nosach :) neka bude ko hoce,da mogu da namestim sebe bih stavio :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ovo nije lokalni turnir ovo je KODE5 , ako se secasa kad je sk-gaming bio najbolji na svetu i izgubio ekipu , uzeli su Titanse da igraju za SK-Gaming a uspesi su ostali !!! a da ti tad nisi igrao cs zaboravio sam :) i presili su svih 5 jel vas ima 5 ? sto se mene tice kazao sam 1 i opet cu boli me uvo ko je nosach :) i cega je nosach :) neka bude ko hoce,da mogu da namestim sebe bih stavio :) dovoljno o raspravi ... lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 dejoooo voli te tvoj brat :) nemoj se ljutis :) kiss bejbe :) al stvarno je tako !!! jel ima bogdan neka prava sto su bili 4 na wcg-u ? da uzme :) ima i on pravo na deo kolaca :) jbg tako je kako je :) zato je i glupost ono sto je pravio hamla kao neko bodovanje kad se ekipe rasture posle 2 meseca Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts