Lucky Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Pozdrav društvo, Da ne dužim preterano, potrebni su sledeći ljudi: SEKRETARICA - Rad na računaru (Windows, Internet, Office) - Komunikativnost, timski rad - Puno radno vreme (u početku možda nešto manje od punog radnog vremena) - Završena srednja škola - Poznavanje engleskog jezika. - Radno mesto u centru grada DIZAJNER - DTP - Rad u "dizajnerskim programima" ali sa posebnim osvrtom na pripremu za štampu (omoti, korice itd) - Puno radno vreme - Završena srednja škola - Radno mesto na Novom Beogradu. DIZAJNER - WEB - Rad u "dizajnerskim programima" ali sa poznavanjem osnova cms-ova kao što su Joomla, Wordpress i drugi. Rad na dizajniranju oglasnih rešenja, letaka i kampanja ali i adaptacija i primena Joomla/Wordpress skinova. - Puno radno vreme - Završena srednja škola - Radno mesto u centru grada. Sva pomenuta tri posla su sa full platom odnosno jedinstvenim iznosom na mesečnom nivou. Nisam hteo da idem nešto puno u detalje, ako je neko zainteresovan za posao neka se javi pa da vidimo. SALES - MARKETING - Komunikacija sa partnerima, obaveštavanje oko noviteta u radu firme itd itd. - Ugovaranje prodaje oglasnog prostora - Dobar deo radnog vremena je terenski posao tj. obilazak partnera, mada ima i kancelarijskog. - Završena srednja škola - Poznavanje engleskog jezika. Ovo radno mesto dobija platu na procenat. Tu sam za sva pitanja koja eventualno imate. Kapiram da među forumašima ima i dobrih dizajnera za full time kao i dobrih prodavaca itd, samo je potrebno da se smislite i prijavite :) Svoj osnovni CV pošaljite na moj PM ili na email, ako ste dizajner svakako i portfolio. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 A sekretar? Nema? Polna diskriminacija! Strashno! Jel ima neka okvirna cifra za te dizajnere, tipa red velichine do 500eu, od 500eu do 1000eu, preko 1000eu? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Sta ti je ovaj Laki, dok je kriza u celom svetu i otpustaju radnike, on zaposljava, svaka cast :D Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Ako je do 300 budi srecan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 A sekretar? Nema? Polna diskriminacija! Strashno! Jel ima neka okvirna cifra za te dizajnere, tipa red velichine do 500eu, od 500eu do 1000eu, preko 1000eu? 5000-10000e pa onda od 15000-20000e... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 5000-10000e pa onda od 15000-20000e... Plz replace your humor module, its obsolite. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 obsolete* ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts