mind_overtaker Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 jel zna neko neku dobru letacku simulaciju? igrao sam pre f22 lightning 2,3, mig 29 fulcrum.... skinuo sam nedavno lock-on ali mi se nesto ne svidja, jel ima neka novija da je ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowcova Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 jel zna neko neku dobru letacku simulaciju? igrao sam pre f22 lightning 2,3, mig 29 fulcrum.... skinuo sam nedavno lock-on ali mi se nesto ne svidja, jel ima neka novija da je ok? trenutno postoje ACE Combat i to nekoliko delova ali svi su za konzole... ako trazis nesto za PC za mesec dana izlazi ( najavljeno za 06.03.2009g ) Tom Clancy's HAWX za PC PSP i ( PS3 ako negresim :P) za PC verziju sam siguran :D imas na www.youtube.com trailer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 a mozes i onaj battlestorm Pacific ili tako neshto.... Midway dogfight avionima izgleda PRICELESS !!! Izlazi uskoro, so stay tuned! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 I nenadjebivi Šturmovik! kucaj u google Il-2 sturmovik pa vidi. Peglao godinama, i peglao bih i dalje da mi nije vrisnu džojstik. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 (edited) Ace Combat 2 mi je naj, ali za Sony... Elem, pre nekoliko godina sam igrao neku arkadnu igru na foru avioncica mislim da ima da se bira tipa 3 aviona cak igra nije mogla ili je mogla ali igrao sam je u prozoru tipa 430x320 rezoluciji.. Valjda vozis f16 mig29 i f18 nisam siguran ali neki moderniji avioni, fora je sto je kao "3D", prati se avion od pozadi i gadjas neprijatelje koji ti dolaze spreda raketama i tako to... ako zna neko naziv te igre ili tako nesto da mi javi bio bih zahvalan :D Edited September 10, 2009 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 crimson skies... jel igrao to neko? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Igro ja pre par godina. Dobra je, arkadizovano taman za moj ukus. Slichna izvedba je i Secret Weapons Over Normandy. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Crimson skies je svojevremeno bila jedna od najboljih arkadnih igara! Ali je sad vec jako zastarela. Ko voli arkadne igrice, po meni su najbolje Blazing Angels 2 (odlichna grafika, arkadna i WWII sa raznim propelernim i pred kraj chak i mlaznim avionima) i naravno HAWX (za savremene avione). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Flight Simulator 2002 ako ces simulaciju :) najbolja je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 crimson skies... jel igrao to neko? :) toliko smo peglali na poslu da su nam admini zatvorili portove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts