audiolab Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Sta bi na kraju sa SNES-om i igricama, cenom za Game Boy i onom Segom sa 4 igrice... ? :) Niko se ne javlja... zaboravili svi kanda... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jel te interesuje ona kopija Sege od pre 10 godina, sa NES hardverom unutra? Imam jednu, pokušavao sam da uključim pre nekog vremena i ništa (moguće da se neki kontakt odlemio ili šta znam, nije paljeno pre toga najmanje 6-7 godina)? Ali nije ništa lomljeno ili fizički oštećeno na drugi način, konzola izgleda ko nova. Dajem za bilo koliko para, samo nosi iz kuće. Imam i Atari 2600, džojsticima unutra su odlomljeni limovi za gore i desno inače konzola je ispravna, ima gomilu ugrađenih igara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiolab Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Koliko trazis za te dve konzole? I sta sve ide uz njih? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ide sva oprema i kablovi, znači strujni adapteri, koaksijalni do TV-a, pištolj uz segu, dva džojpeda i dva džojstika itd. Imao sam i neke kertridže za Segu al pojma nemam gde su. Al nebitno, Sega ima neke igre u sebi, Super Mario Bros i još par komada. Kolko para? Pa ne znam, daj šta daš. 500 kinti za obe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiolab Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 OK, posalji mi personal da se dogovorimo oko detalja, odakle si, primopredaja itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts