Get Adobe Flash player

audiolab

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About audiolab

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. OK, posalji mi personal da se dogovorimo oko detalja, odakle si, primopredaja itd.
 2. Koliko trazis za te dve konzole? I sta sve ide uz njih? :)
 3. Sta bi na kraju sa SNES-om i igricama, cenom za Game Boy i onom Segom sa 4 igrice... ? :) Niko se ne javlja... zaboravili svi kanda... ;)
 4. Izvinjavam se, zabuna, Nintendo 64 je kupljen od Milosa ali sam zaboravio koji mu je nick na forumu. Od "Highl1" nista nije kupljeno, a verovatno i nece, zbog njegove azurnosti... "Kalimero" interesuje nas ta konzola, kakva god da je. Javicu ti se na personal msg.
 5. Extra. Jel prodato znaci?
 6. Puno hvala "Highl" -u za NINTENDO 64 koji je kupljen od njega ! :) Odlicno radi, prilozen je arhivi... "Jesamjapismen" , pozdrav covek! :) Game Boy smo vec jedan nabavili sa dve igre, za 200 din. Pa sad ne znam hoce li nam trebati jos jedan, ali ako si voljan da ga das za male pare, javi. Ko se seti i ko jos ima bilo kakvu konzolu, neka se javi. Bilo sta sto lici na konzolu .. :) Moze i fliper, MAME, elektronske arkade, itd.. :)))
 7. Ja sam zaineresovan. Javi mi tacno koje igrice imas, i koliko trazis samo za igrice itd, koje su cene... Pozdrav! Dejan
 8. Highl1, sta bi sa SNES-om i Game Boy-em...? Ti nas to malko zezao? ;) kanda nista od toga?... Sadame, oce li i od te Sege biti ista? :) Ne shvatate vi ovo bas ozbiljno... :)
 9. Naravno da sam zainteresovan. :) Pravi spisak, i javljaj koliko shta cega... :)
 10. Okej, okej. Samo nam javi onda obavezno, nemoj zaboraviti. :) Pozdrav i hvala.
 11. Izvinjavam se, nisam primetio. Obicno ne gledam te informacije, jer u vecini slucajeva budu napisane iz sprdnje, tj. ne tacne info. :)
 12. Okej SADDAM-e, kada mozes da nam javis vezano za Segu? I odakle si, da vidimo kako da organizujemo primo-predaju. Jel trazis neke novce za tu spravu? :)
 13. Highl1, sta bi sa SNES i Game Boy? Jesi ishao na tavan? :)
 14. Otkupljujem stare entertainment konzole u svrhu pravljenja muzeja sa raznim tehnickim/multimedijalnim dostignucima do sada. A ponekad se i dobro zabavi ekipa iz srednje ETS, kad se nadje na jednoj gomili.... Evo cega se ja secam da je sve postojalo: SEGA - Game Gear, Master System, Genesis, Mega Drive 2, Dreamcast NINTENDO - Game Boy, Game Boy Advanced, NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Game Cube, Wii RAMBO SONY - PS1, PS2, PS3, PSX pa onda prvi kompjuteri: Atari, Amiga, ZX Spectrum, Commodore, Commodore 64... Ponesto smo vec nabavili, ali slobodno ostavite ponude. Fale nam dzojpadi i igrice naravno, i eventualno ako postoje dodaci, adapteri i nesto sto nismo culi/videli do sada, a postojalo je kao dodatak za konzole. Kontakt najbolje putem SMS-a ili foruma. 063/8 347 320 Dejan