1KaC1989 Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 (edited) Uskoro Full info svih igraonica,sada za vikend imam obaveza oko lokalnog turnira,pa od sledece nedelje bacam-o se na posao za Nis Open... Kao sto rekoh sredjeni su neki sendvici,tipa : u lepinji shunka,kackavalj,kecap,majonez itd.. za svakog igraca na turniru :-) Sto se tice pica nista ne obecavam,videcu sta mogu da uradim oko snizenja cena u lokalu u kojem ce biti HLTV. Ocekujte slike igraonica uskoro... tamo od sl.ponedeljka. Bice slika i kafica koji se nalazi u sklopu igraone,tj.odma ispred igraone gde ce biti HLTV. Sto se tice cena i menija u pivnici 1L Piva na tocenje je 140dinara . :-) Porcija Girica je isto tako nesto... Sto se tice klope nista ne ide preko 300din. Otom potom za cene,pricacemo sa gazdama za popust. pozdrav. Evo , ovako ce izgledati akreditacije koje ce nositi igraci na turniru. Naravno svaki klan ce imati svoj tag. HDx NISU cacani :D Cacani su mith, a mi smo Beogradjani (osim mene) :D I da, jebacemo ih ;) gl sa orgom!! Au,ja sam bio utripu da ste svi Chachani :D. Sry bro,ispravljeno..... da ce te ih yebati,nema sumnje :) Edited February 10, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) au extra,svidja mi se,ovo je sigurno Vlajketovo iliti Vlajkovo,ne bih znao :) Edited February 10, 2009 by mohr Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 au extra,svidja mi se,ovo je sigurno Vlajketovo iliti Vlajkovo,ne bih znao :) Da,ovo je akreditacija za vlajketovu ekipicu,ili ti vF :-). Njihovu akreditaciju sam stavio bzvz,cisto da vidite kako izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 HDx NISU cacani :D Cacani su mith, a mi smo Beogradjani (osim mene) :D I da, jebacemo ih ;) gl sa orgom!! Ma bolje da ste chachani.... veruj mi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 jebacemo shokicu i beogradski hdx :P poz hvala! Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ouh, posto je ovoliki sex u najavi.. daj org nek sredi neke kondome frishke, chisto da se ne zarazite medjusobno.. ipak, chachak je to :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 (edited) E ovako drugari. Posto se onaj IGS raspada,i posto ima gazde koje ce da budu do kraja zivota PROKLETE, yebem li im familiju. I posto ljudi tamo kenjaju ispod stolica i na monitorima,i kolko god oni hteli da renoviraju igraonu,uvek cu da dodjem da im se pokenjam na mashinama.... Zato mogu lepo da mi polizhu ONO VELIKO... odustajem od te IGRAONICE koja je jedna shupa. Tako da @MOKA , samo ti renoviraj igraonu,jedva cekam,da dodjem da ti poyebem sve kompove... Fazon,nisi mogo da mi javis ranije,kao nemas broj. Oke , nema veze... Ovamo se hvalis kako si 2005 Godine napravio NAJBOLJI TURNIR IKADA,e pa celcho sad ima da ga napravim 20x BOLJI nego taj tvoj sto je bio NEKAD! Posto slepcha chita ove postove,procitace i ovaj. Tako da momci,pravim tur u dve PERVERZIJA igraonice,bice sve skupa 30 kompa. I napravicu neku satnicu dolazhenja grupa itd.. Dakle,sto se tice kompova i igraona,jedna je na dva sprata i ubija koliko je dobra,fazon,TFT monitori 19",gamerske tastature,pacovi X-7 novi,,podloge steelseria. Druga igraona ista je kao ova prva ista oprema samo bez steelseria podloge.. Sredio sam kafic u centru grada gde ce na velikom LCD TV-u biti prenosi svih mecheva,isto tako bice spustene cene za sve igrace.... Pozz svima,sya. Edited February 10, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Iako ima gomila prozivki jednostavno nemam srca da editujem/obrisem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Hamlo mi te volimo ;) nek ispaljitelj pati :P loalalaal Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Iako ima gomila prozivki jednostavno nemam srca da editujem/obrisem xD Hvala brate... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 (edited) xD Edited February 10, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dajte mi kompas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) brate lepo sam ti reko da od IGS-a nema ništa, ali ok, shvatio si već... kolko sam vided godfather se još uvek radi i na prvi pogled stvarno će da bude perverzija! znači totalno nova igraona! a moka jeste smrad! Edited February 11, 2009 by retaYa now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ahahah , ja kad sam pitao kakav je IGS profi ovo ono :) lal ipak nas brat boban ne laze da se komplet raspada :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Dolazimo da objasnimo... (hrani i picu, naravno) :D Gl sa orgom, ko je mene spominjao uopste? ;p WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ahahah , ja kad sam pitao kakav je IGS profi ovo ono :) lal ipak nas brat boban ne laze da se komplet raspada :) Pa igraonica jeste zastarela, ali su mu bili rekli da ce je sredjivati ovog meseca. Jbg nije dechko kriv. Medjutim otvorila se nova igraona koja ce se prikljuchiti GodFatheru u organizaciji turnira. Takodje ima nove rachunare, super prostor i 2 skroz odvojene sobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 @Kobrica,jbg brate kad su slepche ispalile,igraona bi se sredila i sve.. U svakom slucaju , sve ekipe ce igrati na extra kompovima,tako da nece biti ono 16 ekipa na kompovima od 600 jura a ostalih 16 na kompovima od 1000din :D. Poz za Vlajketa Vojnika xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 nadam se da se salis za kompove od soma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 (edited) U ovom posut svaki put kada neka ekipa potrvrdi dolazak na turnir ubacicu njihov sastav. Tag : CTK 1) BlaDe 2)BojKo 3)dynomite 4)ghN 5)hard2beat ---------------------------------------- Ime klan: Born to Eliminate IS BACK!!! Tag: b2e 1) Milos Jevtic - Blazha 2) Dusan Zivkovic - dullence 3) Vojin Ilic - vojin TL* 4) Lazar Kostic - hUnTeR* 5) Vladan Guberinic - anarchy ----------------------------------------- Ime klana : Turbo Tursija Tag : [T-T]^ 1. nUne - Radovanovic Nemanja 2. Ases!n0 - Stojanovic Milutin 3. Laz10ne - Stojanovic Lazar 4. naDn3 - Kocic Nenad 5. Yoda - Koprivica Stefan ------------------------------------------ SKG.team 1)skg. Masakar -Vukanovic Aleksandar 2)skg. GiganT- Radovanovic Milan 3)skg. kuja-Ribac Srdjan 4)skg.h|v>ludy< - Drvaljevic Dragan 5)skg.Deri>B< - Djomlija Bogdan REZERVE: 6)skg.SilvaN. Jeremic Milan ------------------------------------------ Ime Klana : Pride and Glory Tag : PaG 1) Bjeka 2) Vuchko 3) 1KaC 4) mAn!T 5) Hito ------------------------------------------ ime :Hell oN Earth line up: 1)Dushan 'fear' Milosavljevic 2)Marko 'Sxoksy' Shoshkic 3)Milorad 'Unexpected' Vasic 4)Sinisa ' mad[N]ess' Stojanovic 5)Djordje 'smiley' Djokic ----------------------------------------- tag : negative negative.ilija-ilija djokovic negative.lws-elvis grgur negative.the reaper-aleksandar stosic negative.J0keR-nemanja pavlovic negative.sTx-stefan stojiljkovic negative.miles-lazar nzm prezime :D ---------------------------------------- tag : KGG 1) kobrica 2) alexa 3) djoxic 4) wula 4) arm ----------------------------------------- tag : pak 1)Mad MaN 2)kecman 3)gavra 4)bugyman 5)phanat1c Edited February 12, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 (edited) 1.pak - najavili se 2.NATION - najavili se 3.HDx - najavili se 4.TJM - najavili se 5.INFINITY - najavili se 6.vF - najavili se 7.overBurn - najavili se 8.kbp - najavili se 9.Negative - Najavili se 10.T-T - Najavili se 11.Ar.Force - Najavili se 12.sC - Najavili se 13. moh - najavili se 14.KGG - najavili se 15.nW - najavili se 16.fragantix - najavili se 17.myi - najavili se 18. PaG - najavili se 19.escape -najavili se 20.kiN - najavili se 21.mith - u najavi :) 22.CTK - najavili se 23.evilMinds. - najavise se 24.DnB - najavili se 25.born2eliminate - najavili se 26. iNNERFiRE - najavili se 27.AFTERLIFE - najavili se 28.uT - najvaili se 29.Phobia - najavili se 30. SKG - najavili se 31.MK-Team - najavili se 32.RISK - najavili se Edited February 12, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrEEpInG_dEaTh Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 overburN * :S Sex samo sex..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baller4life Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ali najjaca je ona motivacija madjara pre mecha hululululululululululul kad vriste xD eMinds product KO NEMA U GLAVI IMA NA INTERNETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 overburN * :S Dobro bre,sad cu da napisem OVERBURN!!! -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ali nije pravilno OVERBURN nego overburN. FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ali nije pravilno OVERBURN nego overburN. niko da nam potrefi name/tag i vjecito sa glorijom u grupi ... xD pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts