Bjeka Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Nemate brige shto se konfiguracija i prostora tiche verujte mi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Auuu vidi ti njega :-). Brate jel se secas na WCG-u kvalifikacije,one promoterke sto su bile? E pa ove promoterke su 20x lepse :D. Tako da nema slike,treba da krecish zidove kad ih vidis? :D Bice slike igraonice kad se otvori GodFather.. vazi ali juce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 gl sa orgom, samo neka bude dobrog granja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 HDx u najavi :) daj neke slike, promoterki :D Shokinatore za tebe ide jedna posebna ceka te na stanici !!!11 <3 Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Shokinatore za tebe ide jedna posebna ceka te na stanici !!!11 <3 To ce on da se nashminka, utegne i da te sacheka :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ma ne moram da znam, samo da se masti :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 ja bih mogao da dodjem na ovo :D ne da igram :D nego kao podrska zezanju :D nikad nisam bio u nis-u :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Opaa.. kude nish? x) tu mora da se upadne.. nego malo me bune uplate, to se prati standard iz BP-a ili? sta se desilo sa starih dobrih 300keke? + 200za pljeku :P GL org. @ Bjeka, spremaj alkohol !! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ma imam ja sad slobodnog vremena pa cu videti da pripomognem, a onda brige nemash :D Jbg za ovo ovde isplanirano to i nije mnogo kesha i duplo je manje nego BP, ako me matematika dobro sluzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 pa da, to mu dodje 10jevreja po igrachu.. BGC je bio manje :S al` dobro, promoterke vade prosek ;P mada.. nista na neVidjeno :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Gde ste ljudi? Ekipe,timovi i to? :D E vako,u Info-u stoje one bedne konfiguracije koje nisu tacne za Igraonicu IGS. Dakle,to su konf.od pre 2 godine. Kompovi su mnogo vise pojacani.. Sto se tice nagrada i sponzora, za sada sam sredio Matrix Computers koji ce dati 15 majici za 3 klana ili igrace... To cemo mi iz orge.videti kome cemo podeliti. Isto tako,Matrix Computers je sredio 5 flesh memorija za drugo mesto i jedan mx518 za najboljeg igraca. Verujte mi,to je najvise sto sam mogo da izboxujem od njih. Ali,trenutno pregovaramo sa jacim firmama (koje ne bih da imenujem) koje ce u slucaju da pristanu pokriti prva tri mesta nagradama. Isto tako,pregovori su sa nekim od Niskih televizija... Ipak turnir posle 100godina u Nisu treba da se zabelezhi :D.| Sredili smo 15 medalja za prva tri mesta,kao i Veliki PEHAR za pobednika turnira. Kad kazem veliki,znaci da je VELIKI :D. Isto tako najbolji igrac ce dobiti neku vrstu odlicija ili medalju. To je za sada to.. Mozete krenuti sa prijavama na onaj gore mail... i zr.racun. I molim sve ekipe koje uplacuju,da uplate 50eura po kursu tog dana. KK? Tnx Sya! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 samo tako nastavite ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Pa mislim chovek se trudi ajmo jedan aplauz pa da bude zezanja do jaja u martu :D :D :D Clap! Clap! Clap! Edited February 4, 2009 by Bjeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Danas je dobijena informacija od gazde igraonice da se IGS igraonica komplet renovira tokom ovog meseca. by 1kac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynomite Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Danas je dobijena informacija od gazde igraonice da se IGS igraonica komplet renovira tokom ovog meseca. by 1kac YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Ovi iz Chachka, Uzica i tih krajeva nek ponesu vazelin.. Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 (edited) Da,da kao sto rece bjeka :D. 1.pak - najavili se 2.NATION - najavili se 3.HDx - najavili se 4.TJM - najavili se 5.INFINITY - najavili se 6.vF - najavili se 7.overBurn - najavili se 8.kbp - najavili se 9.Negative - Najavili se 10.T-T - Najavili se 11.Ar.Force - Najavili se 12.sC - Najavili se 13. moh - najavili se 14.KGG - najavili se 15.nW - najavili se 16.fragantix - najavili se 17.myi - najavili se 18. FTW NISH - najavili se 100% igraju :-) ---> Moja ekipa 19.escape -najavili se 20.kiM - najavili se 21.mith - u najavi :) Ove sam ekipe sve kontaktirao preko msn-a. Voleo bih da se neko iz Glorije odazove :). Edited February 6, 2009 by 1KaC1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Sto bi voleo ? Seva ti paja i za Gloriju i za bilo koga.. Nemoj da molis ikog. Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 hi hi:D duhovito :D ponecemo nesto drugo :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 Sto bi voleo ? Seva ti paja i za Gloriju i za bilo koga.. Nemoj da molis ikog. Ne molim brate,kad ga vec pravim neka dodju svi i neka bude ludilo... :-) Kontas? Ipak smo mi Nislije KraLJOVI. :D E da,josh jedan info... Klopa 80% sredjena... ali nije sigurno josh... Pregovori sa MBN! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Sinko znam o cemu pricam :) Nemoj da imenujes nikog :) Ko voli nek izvoli.. Teshke mozes da sapvash kod mene.. samo 100e i 2 pljeskavice u leskovachKI Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 Sinko znam o cemu pricam :) Nemoj da imenujes nikog :) Ko voli nek izvoli.. Teshke mozes da sapvash kod mene.. samo 100e i 2 pljeskavice u leskovachKI :D Oke brate. To bi bilo to za danas. Mrgude ima sledece subote turnira na lokalnom nivou,ja i wexy smo u orgi. Igraonica Godfather.. Tur,za sponzorstvo. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 mrgud ne zna da igra kanter to 1. evo pitaj teshketa danas smo igrali mix :D 2. mrzi ga mnogo da mrde bulju sa stolice u sobi a 3. izgubicete to sponzorstvo ako dovedem ekipu :P hehe Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 mrgud ne zna da igra kanter to 1. evo pitaj teshketa danas smo igrali mix :D 2. mrzi ga mnogo da mrde bulju sa stolice u sobi a 3. izgubicete to sponzorstvo ako dovedem ekipu :P hehe Ako brate,samo vi dodjite i ownajte.. :D Meni je samo u interesu da se pucam :D. i da osvojim tur xD. ajd odo sad gajbi..... Pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 mrgi tebra aj ce napravimo neku ekipu da se zezamo ko u stara dobra vremena... pozdravi svim nishlijama i gl sa organizacijom now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts