немач појма Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 hahahahhahah udjem posle 2 mjeseca na ovaj forum vidim ovaj kobrica se jos prepire s nekim hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 "Because when I use AK , it’s just like AWP for me , why should I spend more money to buy AWP?" Emil "HeatoN" Christenssen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 sale.smk je stariji od kobrice ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 kobrice otac ti se zove Marko Ladavec. Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 kobrice otac ti se zove Marko Ladavec. to je tvoj cale placao ti turnire i sve dao ti i prc u bulju kroz nailon kosulju Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 sale.smk je stariji od kobrice ! jeste eto ti covek zna , ja ne znam sta se javljau ovi new generation gameri , oni ne poznaju scenu i ne znaju ko je najstariji a najstari je DEDA_SALEsauros pa posle DEDA_ZEROsauros pa MLADIC_KOBRA Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Znachii prvii idee dedaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 a kako ti znas da mu to dao?! tebi je dao i neshto gratis ? Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 shta se prozivate preko neta... idite na livadu pobite se pa ko popije batine, popio je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Vidis kako znash to zato sto tvoja keva tu mesi hleb pa si dolazio da je obidjese i video me ? jel tako znash ? Moja keva nije pekarka nego profesorka! Kobrice,kobrice sidjite sa police apsolutno burek ste! .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 <3 Uciteljice ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ja odox da popijem pivo ! Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 jadna te kojoj kobrica bude pravio dete :( Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 <-------------------- @ neki nebitan lik iz cacka Zamolio bih te da ne seres kao bolesna foka ,jer na wcg-u nisi bio niti znash sta se desavalo , najbolje da cu nekog ko mi baci bug fles da pustim da me pobedi ... oko toga je ispao ceo cirkus za koji su se oni pobrinuli .... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOT? Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 yo Iwe . VAZAP DOG? :D http://www.youtube.com/watch?v=bVabKLupaw8 Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 shta se prozivate preko neta... idite na livadu pobite se pa ko popije batine, popio je... Ne ide to tako care... Jedna stvar je izmedju zavadjenih strana... A to su dve stvari... Muda, mobilni telefon i INTERPOL! @ kobrica : Ne biste dobili 3cu mapu. Ja sam se samo prodrao da je smesno sto ste izabrali nuke protiv 4gl, jer ni nas niste pobedili... To je ono najtragicnije. A to sto si stajao iza nas na proslom WCGu i drao se, znas kako kazu, sve se vraca sve se placa... Nemas pravo da se zalis ovaj put :) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 with all do respect sir, suck my dick. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 no your not? yes we are! no your not! YES YES YES!!!! PWND! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 with all do respect sir, suck my dick. Koji je tebi kurac, NAUCNIK ?! xD Javi se siso... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 cao bojane :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 jadna te kojoj kobrica bude pravio dete :( jadna ona sto je tebe rodila tako cupavog i retardiranog bolje kamen da je rodila bar bi imale svinje gde da ceshu dupe ovako nema koristi od takvog drveta <-------------------- NOOOOOOOOOOOOOOOOOOT? pa onda mi objasni oko cega je ispao cirkus ako nije zbog vas ? zato sto sam trazio 3 runde koje mi pripadaju ? sta ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ne ide to tako care... Jedna stvar je izmedju zavadjenih strana... A to su dve stvari... Muda, mobilni telefon i INTERPOL! @ kobrica : Ne biste dobili 3cu mapu. Ja sam se samo prodrao da je smesno sto ste izabrali nuke protiv 4gl, jer ni nas niste pobedili... To je ono najtragicnije. A to sto si stajao iza nas na proslom WCGu i drao se, znas kako kazu, sve se vraca sve se placa... Nemas pravo da se zalis ovaj put :) nije nikome smetalo sto ste se drali svi su se drali , smetalo je sto ste pravili cirkus oko 3 runde i bag flesa koji je postojao a pokusavali da nas ubedite da to ne postoji Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 u svakom slucaju pisamo ti po caletu Marku Ladavecu ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Pravda za kobricu ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts