VoOdoO_MaN Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 (edited) Ako hoćeš roze. Cenim da Dž ima tamniju kosu koju hoće da prefarba u tamnu boju. Žašto bi koristila hidrogen ffs... Mogu da okačim sliku te plave i ljubičaste ako ti je bitno Dž, ali raspitaj se još malo. Takođe njena drugarica je probala do sad jedno 6-7 boja i baš dugo stoji. Ali ona se blajhala. :) Mada ovo ti kažem zbog same duracije boje. A i kao da će tebi nešto trebati kosa sa 40 i kusur. :D Edited January 26, 2009 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 ne planiram u 40 da se zamonashim vudu! aj pa videcemo za jedno metar dana ako joj je ok i dalje boja uzetju u obzir, al mislim da cu da overim ono u zemunu shto je neko napisao u glavnoj ulici ili gdevetj Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ne planiram u 40 da se zamonashim vudu! A kad sam te ja pit'o kad planiraš da se zamonašiš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 hahaha, ko li ce da menja user Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts