vlada92 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @prota pa jel nisi provalio da je na prosloj okacena original, ruska verzija :) a da, da nesreca bude veca, mi smo napravili 2 verzije, jedna ista rumunska, a jedna ista ruska :) cisto da budemo sigurni :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Au brate, soz, moja greshka. :) Nisam video da je Unka kachio rusku pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 nego sine, jel ti jos pusis onu traaavu :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Eto odgovora ! Pogledj moj post od sinotj u prichajte. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 tripl fejspalm za tebe što pušiš maruhanu, otupiš i umreš na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 pa da, na te, ne razumem sta ti nije jasno. mislim da ima ogranicene kapacitete za komedijasenje, te da ne bi mogao da ima za ciljnu publiku, recimo, mene, kome bi trebalo vise da bude zasmejan. a za njih ima. moram da priznam da mi stvarno nije jasno where are you going sa ovim pitanjem ??? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 ides u ausvic?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 jebte sto shvatate sve toliko licno? izigrava ali g-a, skida fore sa neta (cheshka varijanta je bila hit pocetkom leta 2008. medju youtube frikovima).. pa sta? da je na b92 skoro svi bi fapovali na njegovu zajebanciju barem masa vishe ne onanishe na karleushu i eru u tolikoj meri, sto je generalno korak napred edit typo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Napred, napred ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts