Jump to content

NATION CUP - repka

sevaj

Recommended Posts

Sledeci igraci su pozvani u reprezentaciju:

sALEbhOp~ - newave

k1Ng0r - newave

c0nfy - newave

filip - 4gl

high - 4gl

bata - 4gl

Zeus - moh

dEJANj - iGn

tESHKE - mith

sewAy - GM

MAZZA - So

Ovo nije nista konacno ali bi ovi igraci trebali da mi potvrde svoje ucesce i da se organizuju vezbanja sto pre jer Srbija igra kvalifikacije od 14 do 21 tekuceg meseca.Molio bi samo igrace da se jos registruju na sajt www.team-serbia.com

gl hf

Edited by dps-sewAy-

NIKAD NIKOME IZVINI

...i ako jos na guzi

seva tetovaza

ti shvati da si onda

prava gotivaza...

GL GL GL

i da ih pocepate kao peder play boy, i da ih polomite ko svraka pecenjak , i da im pokazete ko struze drva a kome piljevina upada u oci i ko vozi traktor a ko otvara kapiju !!!!!!

p.s KOM OPANCI TOM I DZERI :)

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

lol uvek ista prica... jedina lepa stvar na listi je mazza... definitivno treba da igra... ajde pederu !

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Zelim reprezentacija Srbija da fino igra, da ne zabusava, da ne pravi pizdarije. SRBIJA je moj dobar drugar, pre svega!!!

SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...