Jump to content

Desert Rats Winter - Rezultati

darkfiki

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ahahahahahah na koju foru su vas dobili ??! :D

To je to kada wand zadnja 2 meseca vezba iz Mek-a ;D

hahah gg dez rats , jebi ! ;)

[roflmao]

hahahhaha

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ahahahahahah na koju foru su vas dobili ??! :D

To je to kada wand zadnja 2 meseca vezba iz Mek-a ;D

hahah gg dez rats , jebi ! ;)

hahahahaaha koj word za mek, pa seli smo kao mix, niko od nas realno ne igra aktivno,jedino ja odigram koj mix dnevno.

dok oni zive dole u rupi xD

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Zamolio bih vas da ne spamujete ;)

i btw nije desert rats pobedio ne igram ja za desert rats .

desert rats smo pobedili 16:1 u grupama na ovom istom turniru ;))

IRD FTW :)

brate sad si pro nema shta, aj dodjes u moj cal-main tim?

50 dolara za mec ti dajemo, i po dva blajva i tri oplodnje za pobedu

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

hahahahaaha koj word za mek, pa seli smo kao mix, niko od nas realno ne igra aktivno,jedino ja odigram koj mix dnevno.

dok oni zive dole u rupi xD

eyel :) pazi sad! kao prvo :) IRD na turniru je bio mix tim! pod dva igrala su dva lika '95 '94 osale necu da nabrajam ... znachi, ja u zhivotu nisam odigrao sa njima mech, prvi put smo se skupili dole i odigrali... to sto ste vi mix ne igrate aktivno nema nikakve veze, koga to uopshte zanima? Zasto onda niste dosli sa nekim drugim tagom nego sa RTP TAGOM ? .. prosto nekada moras da se pomirish sa tim da je lik koji je mladji od tebe 9. godina bolji... mene su probudili u 15do12 , znachi 15 minuta pre prvog mecha drugog igracha sam zvao da dodje na polufinale jer nismo imali igrache, onda svaki mech nam se menjao jedan igrach jer je drugi morao da ide kuci... ono je bio prvi lan mix koji smo mi svi u zivotu zajedno odigrali i tada sam prvu put upoznao osobe sa kojima sam igrao... Nije uredu da se pravdash...stime sto ste vi bili mix neki, to je sasvim nebitno...chisto da znas da su i oni dosli kao mix tim... Stavi se ti na njihovu poziciju pa lepo sagledaj stvari iz tog ugla pa mi reci sta mislis...da li je to uredu sta radis ? Njihov prvi osvojeni lan turnir, veliko uzbudjenje za sve njih i ti se josh pravdash :) mis'm stvarno je glupo!

:: Name: Relja Bikic

:: Handle: m!sk