Mare Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 S&S Siberia, koriscene 3 meseca, u odlicnom stanju, 50 e S&S QcK Heavy podloga, zapakovana, 25e 450mm x 400 mm x 6 mm razer pro solution mouse, koriscen 3 meseca, u odlichnom stanju, 35 e razer goliathus, koriscena 2 meseca 10 eura http://www.razerzone.com/p-119-razer-golia...ed-edition.aspx qpad|UC medium, koriscena 2 meseca, 10 eura http://www.corporate.qpad.se/modules/news/...p?storytopic=11 bice kasnije ili tastatura logitech g15, ili razer tarantula sve zavisi koju zadrzim, ponude na PM, iscimao bi se do NBGD-a ili Zemuna [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 post-expres ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 26, 2008 Author Report Share Posted December 26, 2008 iskreno da ti kazem ne znam kako to funkcionise tako da dunno :D ako imas nekog u bgu probaj da se dogovoris, icicu u novi sad na dota turnir 9og januara pa mozemo tad da se nadjemo tamo [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkado Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 aj baci cenu za g15 na pm ako nju odluchish da prodash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 zadržaće g15!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 iskreno da ti kazem ne znam kako to funkcionise tako da dunno :D ako imas nekog u bgu probaj da se dogovoris, icicu u novi sad na dota turnir 9og januara pa mozemo tad da se nadjemo tamo aj ok, ti ako ne prodas do tad. posalji pm pa cemo se naci, nije problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) .... Edited January 2, 2009 by sLEEPER^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 nudim 2000din za mouse! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blocktracer Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ocu ja mishonju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Koja ti je velichina ta goliathus podloga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 sry nikako da se setim da updateujem, goliathus je bas velika, za te pare sigurno bolju podlogu neces naci, evo ti link ponovo http://www.razerzone.com/p-119-razer-golia...ed-edition.aspx ista je po velicini kao S&S heavy samo malo tanja S&S siberia za 45 eura, znaci u odlicnom stanju S&S heavy sad 2000 dinara, znaci potpuno nove, neotpakovane... razer lachesis mish i g15 tastatura na prodaju, updateovacu oglas kasnije sa cenama.. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Hehe znam ja koja je podloga goliathus, samo shto se ona proizvodi u 3 velichine... "Available in Three Mat Sizes Select a mat size that fits your playstyle as perfectly as it does your desktop: * Oversized design for maximum hand movements (Razer Goliathusα) * Mid-sized design for optimum versatility (Razer Goliathus) * Scaled-down design for space-challenged desktops (Razer GoliathusΩ)" Pa te zato ja pitam koja je velichina :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 najveca... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 update Prodato: Siberia slusalice Razer goliathus podloga g15 tastatura qpad|UC medium Razer pro solutions mis Ostalo: S&S QcK Heavy, cena ista, 25 eura [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 !update tastatura g15 i dalje na prodaju, decko kome sam rezervisao tastaturu je ispalio, tako da jbg, znaci g15 tastatura, bez ogrebotine, i dalje ima prikljucak za dlanove (d'oh), 50 eura, nije fiksno S&S QcK Heavy, cena i dalje ista, 25 eura [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 update Prodato: Siberia slusalice Razer goliathus podloga g15 tastatura qpad|UC medium Razer pro solutions mis Ostalo: S&S QcK Heavy, cena ista, 25 eura castis mare veliku kocu u metrou! :D I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 castis mare veliku kocu u metrou! :D sve ode na vracanje dugova, jbg :S, ali tol'ko cu za tebe valjda imati :** i dalje G15 i S&S QcK Heavy na prodaju, g15 cena nije fiksna, heavy je potpuno nova, neotpakovana..... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 podloga prodata ostala je jos samo tastatura! okacicu i slike (valjda do veceras) kao sto rekoh cena nije fiksna. 50 eura [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 (edited) tastatura prodata, moze lock bice kasnije razer piranha slusalice, ako je neko zainteresovan moze na pm da mi se obrati Edited February 5, 2009 by SilentCat [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts