SleepeR^ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 ranije mi komp nije zauzimao ovoliko memorije dok su svi programi ugaseni... ovo je ss kad su svi programi ugaseni osim anti-virusa ranije mi je bilo max 200 i to kad su mi programi upaljeni... i nedavno sam reinstaliro windows. http://img90.imageshack.us/my.php?image=axdaxrv9.jpg a kad upalim programe poput msn-a ili interner browser bude mi i po 400mb usage... ovo su sve aplikacije koje su upaljene... http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsahp8.jpg dal su mi neke od njih nepotrebne pa da ih mogu iskljuciti? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jusched je java apdejter, prvo isključi apdejt iz control panela > java pa utuli taj program iz msconfiga ili negde. Soundman je realtekov mikser, otvori ga iz traya, dole ima sličica "info", klikni pa isključi "show in tray" ili tako nešto. Unlocker asistant ti isto ne treba, unlockera imaš na desno dugme u exploreru. Ovo ostalo nemam pojma šta je, osim onih razerovih programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) obicno ime svakog procesa mozes da izgooglas i da ti kaze koliko je bitan proces i kako da ga zabranis / ubijes. btw, neki poseban razlog sto si na windows logovan kao administrator? Edited December 25, 2008 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 ne. tako ostalo posle reinstalacije. nisam menjao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 obicno ime svakog procesa mozes da izgooglas i da ti kaze koliko je bitan proces i kako da ga zabranis / ubijes. btw, neki poseban razlog sto si na windows logovan kao administrator? Neki poseban razlog zashto ne bi bio logovon na Admina? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 iz istog razloga iz kog linux ne koristis kao root. Napravis posebnog usera sa manjim privilegijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts