Xerax Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Do jaja odradjeno...presao danas iz prve,fora sa mikrofonom-pevas devojcici,fora sa kemerom je da nadjes svoju sliku medju svim ostalim slikama,ali vidim da niko izgleda nije dosao do kraja...posto poslednja scena je kad bezis iz hotela,utrcavas u kola,namestas retrovizor i odjednom uz jeziv krik pojavljuje se onaj ludak iz sobe u kojoj treba da ukucas sifru (isto do jaja deo kad te vrti po zidovima) i tad kamera stupa na scenu jer te uslika koju si facu slozio,i tu je kraj,izadje tvoja slika odatle i krene da izbacuje slike drugih ljudi iz iste situacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 E super što si nam sve ispričao, sad ne moramo da igramo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ljudi ja ne znam sta je vama ovde zamljivo, igrao sam igru pre neki dan po preporuci druga (nisam video ovu temu ovde), ugasio svetlo itd, igrao pola sata i smorio se. Apsolutno nista mi nije bilo strasno, igra je krajnje dosadna i glupa, valjda zato sto se mozak koristi jako malo a i inace ne volim horore. Sa druge strane, tehnicki je fenomenalno odradjena, svaka im cast na realizaciji, pa i na ideji. Samo nek prave sledeci put neki SF i dobru pricu, a ne neki horor. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 ok,reci cemo im da promene to. hvala Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Ljudi ja ne znam sta je vama ovde zamljivo, igrao sam igru pre neki dan po preporuci druga (nisam video ovu temu ovde), ugasio svetlo itd, igrao pola sata i smorio se. Apsolutno nista mi nije bilo strasno, igra je krajnje dosadna i glupa, valjda zato sto se mozak koristi jako malo a i inace ne volim horore. Sa druge strane, tehnicki je fenomenalno odradjena, svaka im cast na realizaciji, pa i na ideji. Samo nek prave sledeci put neki SF i dobru pricu, a ne neki horor. Hvala na saradnji! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 done. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
svesttenik Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 zaista bolesno dobro.odlicna ideja 100% i za razonoda u 2 ujutru. Ako stvarno pogasite svetla i stavite sluske... xD toliko nabija napetost da je to uzas.bar sa moje tacke gledista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts