set Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Devojka bi da uzme racunar, pa sam ja uzeo da se napravim dobar, pa da joj napravim konfiguraciju... Sklepao sam nesto, od onoga sto ima u ponudi, pa me zanima vase misljenje, posto nisam bas u toku sa hardverom. Nece da ga koristi za igrice, uglavnom filmovi, net i tako to, ali opet, necu da je zajebem da uzme nesto sto nece da vredi nista posle 3 meseca... Najvece nedoumice su mi oko monitora i razmisljam se o nekoj slabijoj grafickoj, mada ne znam da li ide da stavim nesto slabije... Svaka pomoc je dobrodosla, ali nemojte neke komponente koje nemaju nigde da se kupe, posto imam prilicno ogranicen izbor. Konfa: MB ASUS M2M2N-X PLUS AMD 64 X2 5000 AM2 ATX midi LINKWORD 450W Black PIONEER DVD REZAC DVR-115 BLACK 2 GB DDR2 800 KINGSTON ASUS ATI EAX3650 512 MB PCI-e HDD WD 320 GB 16mb S-ata Modem Lucent 56K (Agere) PCI Mis Genius Net scroll+ PS/2 OPTICAL Black GENIUS KB 06X black GENIUS SW-N21 2.1 200W Black TV TUNER FM KWORLD Monitor 19" SAMSUNG 943NW Ovo sve izadje oko 37000 u KG-u, pretpostavljam da je u BG-u jeftinije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Sve je ok, gledaj samo da ti ne uvale "silent" varijantu grafičke kartice, crći će u tom malom kućištu. Znači, traži onu sa ventilatorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
set Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 pa da, mada kuciste je tu bilo vise kao referenca za cenu, posto ce ipak izgled najverovatnije da odluci :) hvala na brzom odgovoru... pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts