Crash Override Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jedno pitanje - prestao sam da se igram, pa mi je komp dosta retro :) sa GeForce 4 MX440. Interesuje me do koje dijagonale moze ova kaartica da gura neku ok rezoluciju u win? Treba da uzmem TFT pa ne znam ako budem uzimao iznad 19" da li cu morati i graficku da menjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 (edited) Crash , gurace 1680x1050 bez problema , imao sam identicnu karticu kada sam uzimao 2232bw i nije bilo frke , jedino sto sam morao na analog da vezujem a ima monitor oba ulaza ... A ako ne budes hteo da menjas karticu uzmi T220 posto on ima samo analogni ulaz ako se ne varam Slobodno uzmi 22'' ako ces samo da gledas filmove i slicno , samo uzmi neki player koji ce da crpi maximum od masine za rad da slucajno ne bi seckalo :D Jedino se oprosti od fullscreen flash animacija i to je to Edited December 22, 2008 by santamaycry Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Uzmi u obzir i T220... ( ) Pre bi te posavetovao da uzmesh VIEWSONIC VX2260wm, bolji je monitor od t220, em svi znamo da viewsonic ima zero pixel policy ... Tako da razmisli o istom Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 a zanima me jebena razlika izmedju DVI i analognog izlaza? Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Kad slika ide sa grafičke na monitor preko analognog, ide konverzija digitalno u analogno (na VGA izlazu), pa konverzija iz analognog u digitalno (na VGA ulazu u monitor), i onda slika bude lošija (ponekad neprimetno, ponekad bude baš bulja, ali što je veća rezolucija slika je sve lošija i razmrljanija). Kad slika ide preko DVI-ja nema nikakve konverzije, piči isti signal sa grafičke na monitor, slika uvek odlična (bar što se tiče prenosa signala), a pritom ako je wide monitor, možeš da namestiš da se čuvaju proporcije slike (tj da obična slika ostane obična, da se ne razvlači), a to na analognom ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 vidis nisam znao do sad jbt taman sam prodao moj stari 720n i pazaricu neki jeftiniji sa DVI-a a koja je fora u kontrastu? ajmo voodoo :) Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 (edited) Dinamicki kontrast ti uopste nista ne znachi npr samsung t220(20000:1) ili VIEWSONIC VX2260wm isto (20000:1), ono sto se u stvari gleda to je Native contrast koji je kod oba 1000:1. Edited December 30, 2008 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts