Jump to content

Overnerd?

Recommended Posts

Neshto se ja tako smaram Youtube-om, i naletim na ovaj klip...koji u sushtini pricha zashto je wide screen na YouTube cool bla bla bla...i gledam ja tako...kad brate lik...ima kostim darth vadera i c-grade light saber i voice processor....ok...to i nije TOLIKO strashno...ali onda dolazi...kostim koji ne mogu bash da prepoznam...dok nije otvorio krila i rekao betmen? OH MY FUCKING GOD...nznm zashto...ali mene posedovanje jebenih KRILA za betmena....UZHASAVA...ali UZHASAVA. Mimo toga shto su jadno odradjena.

http://www.youtube.com/watch?v=ssYP1Op5CUU

U sushtini gledati od negde 1:00 ovo pre je tezhak waste of time...made je i ovo dalje waste of life...ali brate...mnogo sam se uznemirio da postoje takvi ljudi, shto je najgore ne izgleda mi UOPSHTE kao neki no lifer...NO LIFERS HAVE EVOLVED...THEY ARE AMONGS US NOW...RUN TO THE HILLS!

A mozhda ovo zapravo treba u kljebezable jer je ideja o diskusiji zapravo a ne klipu lol xD I fail...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Brateeee jel tebi ok Dread?

Decko se zajebava a tebe je TOLIKO izbacilo iz takta sto ima jebena krila za betmena... Umesto da se zalis na njega, pregledaj malo sebe brate.

Neshto se gleam...and i don't quite follow u? Zbun?!

Niti nznm kad sam reko da me izbaciolo iz takta xD Samo da me zgrozilo i uplashilo tj da e way too much nerdy for me i pored toga shto izgleda normalno mislim po crtama lica...zbun?!

Anyhoo mnogo si me zbunio brate xD Bash te ne pratim :/ Hajd uprosti to malo...

ne bre, samo je upao u los trip:)

A to jesam, nedelju dana sam u kuci zbog usranog bronhitisa i ovaj sirup sa alkoholom ne ide u prilog xD

Znam da sam usvs danas trazhio kevi da mi kupi prvo kilo maka, pa benzodiazepam, pa trodone, pa valijum, pa belo, pa morifjum i na kraju pajdo...al mi nije uspelo :( Me wants tranquilisers lmao radi neko delivery?

ovog dredlorda treba banovati pod hitno.

I to pravo u palmoticevu, tamo ima valijum...

poz voz 2011

Sori malo sam u nadrk fazonu ovih dana. Uglavnom moja poenta je da ne treba da dozvolis da te ovakve sitnice uzbudjuju, niti da te iznerviraju.

Niti ja treba da te uzbudjujem ili nerviram :)

Nisam se ja bash ni neshto tolko potreso, nego nznm brate imati tolko detaljne kostime darth vadera i betmen...just makes ppl i call nerds - normal xD

Misim nznm, jel ti znash nekog da ima to?

poz voz 2011