TeacH Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Restartovao sam komp dok mi je player (MV2player) bio upaljen i sada kada hocu da pustim neki film chuje se samo zvuk a slika se ne vidi, sve crno. E sad, probao sam par player-a i isto... (FLV, GOM.. ect), probao sam isto uninstall i install raznih kodeka ali opet ima samo zvuk a slika je CRNA... Neko mozda zna u chemu bi mogao da bude problem? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ako gledaš samo divx/xvid, deinstaliraj sve kodeke i stavi najnoviji ffdshow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja sam pre za k-lite, kome samo iskljucis vobsub da ne dobijas u nekim filmovima duple titlove, i sve ostavis po difoltu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja imam CCCP i sve mi radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja imam stolicu i sve radi kad sedim na njoj! //poenta je da instalira najminimalnije jer ga nešto zajebava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 pa pera je spomenuo codec pack, shta se talasash ti sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Ma radilo sve lepo pa sad nece. NEGO, kao shto sam i predpostaviJo, na tv-u ima slika na ovome nema, pobrljavelo ono monitor-tv, stredicem kasnije odok sad da gledam The Dark Knight \o/ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 //poenta je da instalira najminimalnije jer ga nešto zajebava najminimalnije je realno kmplayer. Ne instalira nista, koristi integrisane kodeke, jos nisam nasao video fajl koji ne moze da pusta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) meni se desila slicna situacija jednom... doduse stalno mi se desava to x) meni je resenje reinstalacija windowsa... to uvek upali, ako tebi bas toliko nece slika, reinstaliraj windows, sta drugo da ti kazem...?! probaj drajver za graficku da instaliras opet... Edited December 5, 2008 by MiJa Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 mozda je upaljen cinema mode koji video overlay salje na s-video izlaz. Procackaj po grafickim podesavanjima da vidis dal je to ukljuceno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 najminimalnije je realno kmplayer. Ne instalira nista, koristi integrisane kodeke, jos nisam nasao video fajl koji ne moze da pusta. Reprodukcija x.264 videa mu nije savršena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 5, 2008 Author Report Share Posted December 5, 2008 A da, sredio sam :-) Samo se zabagovalo malo pa mi sliku pushtao samo na tv-u.. kada sam ugasio da pushta na tv-u sve se lepo stabilizovalo. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 5 bambija za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts