Dule_smor Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Elem, imam 2.1 Jazz Jy 3002 zvucnike i integrisanu zvucnu...u poslednje vreme sa zvucnika se tiho cuje signal neke radio stanice i to stalno i kad su smanjeni do kraja...kapiram da zice funkcionisu kao prijemnik i da je zbog toga, mada ne znam da je neka velika antena u blizini...desavalo se i ranije, al nikad ovoliko izrazeno, niti stalno, mozda je nesto do pojacala u vuferu ili da zamenim kablove...nije to nesto jako, ne cuje se kad pustim winamp, al me nervira ovako, uvek se cuje pomalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Probaj eventualno i da ih obmotaš u "kiku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 pa i meni je to palo na pamet da se kablovi ponasaju kao antena...samo mi je cudno sto se to desava uglavnom kad mi je komp u bgu, mora da su ovde radio signali jaci...vudu, wtf is kika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 pa valjda kablove od zvucnika da upletes kao kad se plete jebena kika :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 prestani da pijes toliko, smanjice se broj haludza... :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 ahaha, jebi se zola:)...btw, upalilo je ovo sa uplitanjem kablova, sad se skoro uopste ne cuje...svaka cast vudu, ipak vas nauce nesto na tom etfu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 e dule dule to zna svako kome alkohol ostavio barem malo mozga :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 ako i ti kali znas onda sam se stvarno raspao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts