Sale <die bitch> Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 acanation ima full rime baca ih smelo kad me vidi kaze "udri me kitom u celo" :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ma baki za tebe i 100 ako oces ..od jednom :D realno na 25 skelkova bi ostao bez vazduha. Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Feel the game dolazi da uzmemo kes.... ali ovog puta igramo bez hendikepa...xD Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) DAJ IZBACITE SPISAK KOJE SU EKIPE UPLATILE DO SADA , A NE KOjE SU SE PRIJAWILE ...OMFG Edited December 12, 2008 by ACONATION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 niko nije uplatio :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 RISK je uplatio ako nije onda ce Progressivova glava da visi na kalemegdanu :D Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 uplatio samo RISK, iscimaju se do NS-a, dobiju 60 posto svoje uplate (ako je toliko prva nagrada), OLOLOLO i dobiju respect za osvajanje ovako jakog turnisa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Domi i mi smo uplatili !!1 Evo ga cheda overava topik. Desi Chedo :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 E sad ovako da vam objasnim zasto 3000dinara ucesce a ne 1500 recimo dolazim iz Beograda karta tamo i nazad vozom mi je 600 dinara, placam ucesce kod vas 300 dinara, treba mi za bar 2 taxi-a u novom sadu 400 dinara,da imam 2 obroka je 300 dinara, da odem u kafic da popijem nesto posto ne mogu da blejim u igraoni je 400 dinara(2/3 puta da odem) TO JE SVE MINIMANALAC a taj minimalac izadje ovako 600+300+400+300+400=2000 dinara ~~~ planirate da prvo mesto bude od 10-12k dinara i ja treba da se cimam ceo dan se igram da bi osvojio STA ?!?!?! NISTA JOS DA BUDEM U GUBITKU! Dajte da ne kazem klinci nemojte izmisljati toplu vodu nego stavite 3k dinara upad mi smo malo stariji/iskusniji. toliko. Slazem se sa seway po prvi put u zivotu... Samo da ga ispravim karta do NS iz Beograda nije 600 za tamo i nazad nego max 150-200 din, i to ako naleti ridza, znam to svake nedelje palim kod ribe za ns... Al za ostalo si u pravu... E momci, veceras sam prvi put procitao topic od prvog posta pa ovo je smejurija teska sta se sve pisalo, LOLCHINA, majke mi!!! Nego, momci iz orga. Nije ni blam ni sramota da ste napisali ovde na ruru, tipa: Ljudi, aj dajte neki savet kako da ovo odradimo skroz dobro i da sve bude kako treba... Pa bi se onda verovatno i neko od ovih spamera zainteresovao za help... Sale prwi, brate, sve sto vam nije jasno kako i sta pitajte starije likove koji malo mnogo vise igraju cs od vas... U svakom slucaju zelim da vam turnus prodje do jaja!!! Vidimo se tamo momcovi!!! Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rf0 ^ alien Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Proto e desi e tebratorimaxmatoritebratori? :* @ turnis : gl Quote ……………./´¯/) ……………/…./ …………../…./ ……../´¯/’..’/´¯¯`·¸ …../’/../…./……./¨¯\ …(’(…………. ¯~/’..’) ….\…………….’…../ …..’\'……………_.·´ …….\…………..( ……..\…………..\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 uplatili su: risk,goodcats,sublinimal,cK,Vindicate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hugo Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ovo je toliko tragikomicno da cu morati da napisem pesmu u kojoj cu opisati celu situaciju. Jedan ep o papazjaniji na klanruru koju su napravila dva besna i nepismena klinca iz predgradja Novog Sada. Sve u svemu, koliko sam ja shvatio, ima da vas zatvore u taj cumez, ugase svetlo i pocnu sve da vas biju po glavu 'ladnim tastaturama od 200 kinti sve dok vam pena na usta ne izadje. Onda ce da vam povade bubrege i uzmu sve pare. A od kantera ce biti K. Ili to ili ce besna masa sacinjena od potencijalnih proovaca srpske kanter strajk scene na vreme da shvati sta se zbiva i iskoristi svoje kablove od mx miseva da obesi Gileta i njegovog kompanjona Trbu o neku banderu na skveru SK predgradja. Ako ono ima skver. Ako nema moze i na pijacu. Nostradamus je ovo davno predvideo. Quote MC Hugo, oficijelni vebsajt na www.mchugo.tk MC Hugo, Counter Strike pesme na mom youtube kanalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ovo je toliko tragikomicno da cu morati da napisem pesmu u kojoj cu opisati celu situaciju. Jedan ep o papazjaniji na klanruru koju su napravila dva besna i nepismena klinca iz predgradja Novog Sada. Sve u svemu, koliko sam ja shvatio, ima da vas zatvore u taj cumez, ugase svetlo i pocnu sve da vas biju po glavu 'ladnim tastaturama od 200 kinti sve dok vam pena na usta ne izadje. Onda ce da vam povade bubrege i uzmu sve pare. A od kantera ce biti K. Ili to ili ce besna masa sacinjena od potencijalnih proovaca srpske kanter strajk scene na vreme da shvati sta se zbiva i iskoristi svoje kablove od mx miseva da obesi Gileta i njegovog kompanjona Trbu o neku banderu na skveru SK predgradja. Ako ono ima skver. Ako nema moze i na pijacu. Nostradamus je ovo davno predvideo. Decko ti stvarno treba da se lecis... Majke mi!!! Nemam reci, odakle se u srbiji nakotise ovolike spodobe meni nije jasno!!! Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 OVO JE SRBIJAAAAAAAAAAAAAA btw. x nas smo se ponudili da pomognemo... jbg Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 ... Ti si degenerik, i ne znam zashto mislish da si bilo kome smeshan i zanimljiv. Molim te, ubij se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 (edited) Ae gari idi leci se smorio si... Sale hvala na ponudi al ne treba samo dodji igraj i uzivaj a za ostalo se opusti.. A ti Hugo ti si moj novi idol svaka cast... Edited December 13, 2008 by Gille90 Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 bla bla E momci, bla bla! dobro genome hoces ti da samaras saleta ili neces ?:D da znam da li da dolazim ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 e :D kali :D sto :D spominjes :D to :D ponadao :D sam :D se :D da :D je :D zaboravio :D :( Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 e :D kali :D sto :D spominjes :D to :D ponadao :D sam :D se :D da :D je :D zaboravio :D :( Morace sale da spremi gajbu ladnog piva i da mu sune corbu u rezervoar do vrha... I da plati ufur na turnir i da placa has i ceps ceo dan, i da nam da gajbu gde da prenocimo, jel ce ovo da se igra 2 dana UBITE ME SVI TAMO ako se odigra za jedan dan... A povukao je sale challenge... tako da, idemo da igramo kanter!!! Sto ne znaci da treba da me h8 posle ovog spama!!! JEL TAKO SALE!!!!!!!!!! Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Vidi ga genom shto nema muda olololo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 uplatili su: risk,goodcats,sublinimal,cK,Vindicate do ruchka gotovo :D Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 jes jes Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Vidi ga genom shto nema muda olololo ... Proto pazi se da ne ostanes bez doticnog xaxa sala mala :D Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Proto pazi se da ne ostanes bez doticnog xaxa sala mala :D 3nzo sto dopustavas ovakvo ponasanje prema tebi ....RAZOCARAO SI ME!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Proto pazi se da ne ostanes bez doticnog xaxa sala mala :D 3nzo sto dopustavas ovakvo ponasanje prema tebi ....RAZOCARAO SI ME!!! Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts