BGCorganizacija Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Postovani, Pre svega zelimo da se zahvalimo svim ekipama koje su se pojavile na turniru i svojim prisustvovanjem uvelicale ovaj dogadjaj,znamo da je bilo propusta,isto tako znam da ih necemo ponoviti.Takodje zelimo da naglasimo da je ovo bio turnir sa najvise ekipa u poslednjih 5 godina i molimo vas da i to uzmete u obzir,trebalo je svima ugoditi sto je bilo nemoguce,najvise su ispastale "male" ekipe mi to znamo i ovim putem im se izvinjavamo.NAS NAJVECI PROPUST : KASNJENJE OD 2 SATA,razlog znaju ekipe koje su dosle na turnir ,a oni koji ne znaju mocice da procitaju ovde direktno od organizacije. Madjarske ekipe : TEAMWORK i F23 su od ogananizacije trazile neke stvari koje nisu dozvoljene na LAN turnirima i tu je nastao problem,jer zapravo mi nismo zeleli da nekoga ko je presao 800km skoro, isteramo sa turnira vec smo pokusali lepo da resimo problem sa njima sto smo na kraju i uspeli. Ovde ce biti okaceni rezultati u grupnoj fazi i eliminacijama tj pobede i porazi jer je ni u jednog grupi nije gledana bodovna razlika zato sto je po 1 ekipa dominirala svojom grupom : Grupa A ImproVision vs TJM > TJM 3 ekipa se nije pojavila sto nas dovodi do direktnog prolaza ekipe TJM Grupa B CPU vs HoE > CPU CPU vs unM > CPU HoE vs UnM > HoE Dalje prolazi ekipa CPU Grupa C PaK vs Infinity > PAK 3 ekipa se nije pojavila sto nas dovodi do direktnog prolaza ekipe PAK Grupa D 4gl.kgb vs las palmas > 4gl.kgb 4gl.kgb vs overburn > 4gl.kgb Dalje prolazi ekipa 4gl.kgb Grupa E RTP vs Hulk > HULK 3 ekipa se nije pojavila sto nas dovodi do direktnog prolaze ekipe HULK Grupa F 2 ekipe se nisu pojavile sto nas dovodi do direktnog prolaza ekipe Fragmatick Grupa G F23 vs catacomb 15:15 posle oduzimanja 1 runde ekipe F23 i dodavanja 1 ekipe Ctb-a,zbog komunikacije mrtvog igraca sa zivima. F23 vs Guardians 16:0 ovde je bitan rezultat zbog runda razlike catacomb vs Guardinas 16:7 Dalje ide ekipa F23 zbog bolje runda razlike Grupa H TeamWork vs Cube > TeamWork TeamWork vs Risk > TeamWork Risk vs Cube > Cube Dalje ide ekipa TeamWork Grupa I InnerFrire vs freeks > innerfire InnerFire vs enhanced > innerfire Dalje ide ekipa InnerFire Grupa J Nation - Failure 15-15 Nation - e-minds 16-1 e-minds - Failure 16-13 Dalje ide ekipa Nation Grupa K hDx vs opusteno > hDx hDx vs CTK > hDx Dalje ide ekipa hDx Grupa L MoH vs KbP > MoH 3 ekipa iz grupe se nije pojavila sto nas dovodi do direktnog prolaza ekipe MoH Grupa M Und vs M5 > Und Und vs Alternative > Und M5 vs Alternative > M5 Dalje ide ekipa Und Grupa X KGG vs DD > KGG KGG vs Critical > KGG Critical vs DD > Critical Dalje ide ekipa KGG Grupa Y SmK vs Nk > Smk Smk vs smcity > smk Dalje ide ekipa SmK Grupa Z Urban.exp vs 5bro > urban.exp Urban.exp vs techn33k > urban.exp techn33k vs 5bro > techn33k Dalje ide ekipa Urban.Exp Eliminacije su izgledale ovako : Demoi su u fazi uplodovanja : Finale 1 deo grupne faze - Ding Dong 2 deo grupne faze Ding Dong za 3 mesto 1-8 i 1-2 finala RAPIDSHARE SPONSORED BY : KGB HOSTING Edited November 18, 2008 by BGCorganizacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 failure vs nation je bilo nereseno, ali koga jos to boli kurac osim mene :)))) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ver!ck Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Nation - Failure 15-15 Nation - e-minds 16-1 e-minds - Failure 16-13 Quote e-minds member :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 (edited) finalni poredak izgleda ovako mesta posle 4 su odredjena prema round razlici : 1.InnerFire 2.4gl.kgb 3.TeamWork 4.SmK 5.F23 6.Nation 7.Urban.exp 8.Tjm 9.KGG 10.hDx 11.Hulk 12.pak/fragmatick/cpu 13.moh 14.UnderGround Edited November 17, 2008 by BGCorganizacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KRALJEVSKI HULK! Edited November 17, 2008 by Bjeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 gggg e-minds :)))))))))))))))))))))))))))))))) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. Reupload Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 retardirani rapidshare,kasnije kad budem stigao uplodovacu na nas host glupi rapid ko ga izmislio Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 meni je rapid od jaja, premium ftw ^^ Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 aj samo demoe ove godine ako moze :) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KRALJEVSKI HULK! 11 mesto je bahs za pohvalu :D Kobra zmijo ae te demoJe plix ktnx. :) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 za pola sata, budi online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Demoi - igraonica UnderGround: http://www.uploading.com/files/2LEJFZ36/BG...Ground.rar.html Sadrzaj: CPU-HoE CPU-UNM UNM-HoE PAK-Infinity RTP-Hulk und-M5 und-alternative Demo sa meca M5-alternative nije snimljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Hah koliko bedan download speed :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 uploadujte demoe na www.netload.in vrhunski hosting full brzine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 uploadujte demoe na www.netload.in vrhunski hosting full brzine... Koliko te placaju? vlajke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) hahaha :D boga oca :D kazem ti iz hedonistickih razloga ;D ide mi dl do jaja sa tog sajta :D Edited November 17, 2008 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) ^^ jel istina da si jevrej ? :D Edited November 17, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ^ da, jevrej i PRODAJA Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Mora da prodaje zato što štedi pare i ne kupuje kevlar+hemlet, zbog čega lakše umire :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 HAMLET! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!!Ocemo hdx vs innerfire!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 lol. ban. @Tema dajte demoee :@ Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Za par minuta krece upload demoa, strpite se. Edited November 17, 2008 by WuLa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Vidi ovi Chachani al se razgoropadili. A sve moj do mojega :P Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts