crazy_radul Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Kad ocu da pustim neki video nebitno da li je preko youtube ili koji god drugi nece. Krene on da ga bafferuje i meni krene slika bez tona i posle 2-5 sec stane i ukoci se. A pokazuje mi da se i dalje bufferuje. Instalirao sam najnovji flah player mislio sam da je zbog toga ali opet isto. Preko internet explorera nece uospte da pokrene video. Imam neki shljjj editovan kao sp 3. I korisitim operu. Da li zna neko u cemu je problem i kako da ga resim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 http://support.mozilla.com/tiki-view_forum...1&forumId=1 poznat problem sa svim ne-IE browserima i Windowsom. Za sada nema dobro resenje. Preporucujem da instaliras Chrome i svaki put kad se zbaguje samo ubijes Shockwave Flash proces (Shift + ESC), kliknes F5 da reloadujes stranicu i pustis klip ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Umm, samo reinstaliraj Operu. Ovo se meni desilo jer sam od verzije 9.0 samo isao na update Opere, kad reinstaliras od nule sve fercera. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 isti problem imam i ja. retko pusti ceo klip. tu je DownloadHelper ako nesto bas interesuje me. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 shta bahamut reche. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Kad ocu da pustim neki video nebitno da li je preko youtube ili koji god drugi nece. Krene on da ga bafferuje i meni krene slika bez tona i posle 2-5 sec stane i ukoci se. A pokazuje mi da se i dalje bufferuje. Instalirao sam najnovji flah player mislio sam da je zbog toga ali opet isto. Preko internet explorera nece uospte da pokrene video. Imam neki shljjj editovan kao sp 3. I korisitim operu. Da li zna neko u cemu je problem i kako da ga resim ? meni se to desava samo kad imam mnogo tabova otvorenih u ff Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts