BGCorganizacija Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Znaci, kao sto znate, BGC turnir ce se odrzati u Krusevcu, sa pocetkom u 10h 15.11.2008.godine. Takmicenje ce se odrzati u tri igraonice i to: Ding Dong, kao centralna igraonica u kojoj ce se odrzati i sama zavrsnica turnira, Inferno, koja se nalazi na 1,5km od Ding Donga u kojoj ce se odrzati jedan deo grupne faze i UnderGround, na 2 km od Dinga, u kojoj ce se takodje igrati takmicenje po grupama. Na 20m od igraonice Ding Dong obezbedjen je lokal u kome ce biti prenoseni svi mecevi koji dobiju status derbija kola i prodavati pice po vrlo pristupacnim cenama. Posto ce turnir trajati dva dana, za sve ekipe koje se plasiraju u polufinale, obezbedjen je smestaj po najnizim mogucim cenama u dva krusevacka hotela: Hotel " Novi palas" (bivsi Hotel "Fam"), koji je ujedno i sponzor turnira Hotel Novi palas Ukoliko neko planira da u Krusevac dodje u petak, u ovom hotelu vazice iste cene kao i za subotu. Red voznje na dan turnira iz BG za KS: Red voznje BG - KS - BG 14,15,16,17.11.2008 BG - KS 14.11.2008 BG - KS 15.11.2008 KS - BG 15.11.2008 KS - BG 16.11.2008 KS - BG 17.11.2008, trenutno nema na sajtu, ali verujem da ce biti isti kao i za 12.11.2008 Za Vas smo obezbedili mapu sa najbitnijim mestima vezanim za turnir: MAPA NAPOMENA* Mapa je pravljena u flash-u (swf) tako da cete malo sacekati dok se ista ocita, klikom na jedan od 3 "bgc" logo-a na mapi otvorice vam detaljniju mapu iste. Sto se tice samog takmicenja, ono ce poceti u 10h ujutru i po satnici bice potrebno da se pojave samo ekipe koje u ovo vreme imaju meceve. Svi ostali mogu da dodju tek pola sata pre pocetka prvog svog meca, da bi mogli da se prijave, preuzmu akreditacije i spreme se za meceve. Sistem takmicenja je sledeci: Bice 16 grupa po 3 ekipe koje ce odigrati meceve svako sa svakim. Pobednik grupe prolazi u eliminacionu fazu. Sve grupe imace nosioce, koje su organizatori odredili prema rejtingu ekipa sa takmicenja koja su odrzana u poslednje vreme. Pored toga ekipama iz inostranstva dati su bonus poeni pri odredjivanju kojoj grupi ekipa pripadaju. Ekipe su prema tome podeljene u tri “sesira”, ciji sastav izgleda ovako: Dalji tok takmicenja seli nas u eliminacionu fazu koja je sve do polufinala na jednu dobijenu mapu, kada prelazi na BO3 sistem. Ukrstanje grupa odredice organizatori na zrebu koje ce se obaviti danas na press konferenciji u Hotelu “ Novi Palas” i u prisustvu lokalnih medija. Kompletan tok zreba bice sniman i uploadovan odmah po zrebu. Kompletna satnica takmicenja bice objavljena do cetvrtka uvece. Tu cete videti u koje vreme pocinje Vasa grupa u eliminacionoj fazi, a pola sata pre toga ce ujedno biti vreme u koje se morate pojaviti u igraonici u kojoj se igra grupa. Sada koristimo priliku da apelujemo na sve igrace i ekipe da se pridrzavaju satnice i da ne kasne na meceve da bi sve bilo odradjeno po zacrtanom planu, po kome ce se prvi dan zavrsiti najkasnije u 23h posle cega ce se u lokalu za prenos biti mala zurkica, tj sedeljkica. U nedelju 16-og, polufinala krecu u 10h ujutru i nadamo se da ce najkasnije do 15h biti zavrsen i turnir i ceremonija dodele nagrada. Edited November 13, 2008 by BGCorganizacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) lepo,lepo :) edit: moze neko ko zna samo da kaze ko su innerfire i flash to eyes? Znam da su teamwork ovi madjari... Edited November 13, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 svaka chast! :) SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 lol Djolence :D Innerfire = man1a =) flash = veze nemam, boranija, tnx. Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitry Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) lepo,lepo :) edit: moze neko ko zna samo da kaze ko su innerfire i flash to eyes? Znam da su teamwork ovi madjari... iNNERFiRE su Bugari cini mi se. http://www.hltv.org/?pageid=20&clanid=577930 Evo im ga profil na HLTV.org. Edited November 13, 2008 by Dimitry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 malo je smor sto su 3 ekipe po grupi al totalno nebitno :) idemo da izblejimo i sabijemo nosioce :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 aaaa,ok ok :). a ja se bas pitao gde su bugari :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) flash to eyes su cini mi se madjari isto... sistem je ok, jedino sto bi ja stavio drugacije je da se sve eliminacije igraju bo3 s obzirom da ima toliko masnia... inace ostalo je sve cool... Edited November 13, 2008 by fuck everybody - kassad Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Innerfire = man1a =) gg/hf :) arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 koliko ce odokativno biti soba u hotelu, cisto informativno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 SHTO GAMERU, DA NECES U POLUFINALE? :D:D:D:D:D:D:D Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) bo3 single elimination round = 19.11.2008 finale? Edited November 13, 2008 by Vlajke WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 hm,sad gledam...posle grupa ostaje 16ekipa jel?Sto znaci da su to vec 1/8finala? U tom slucaju,sto kaze kassad,ne bi bilo lose da odma bude bo3...s obzirom da se 1/2 finala igraju u nedelju,mislim da bi to bilo izvodljivo...mada,ko mene bilo sta pita?! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) bo3 single elimination round = 19.11.2008 finale? predlozio sam zato sto kapiram da ce u 1/8 , a pogotovo u 1/4 finala biti izuzetni mechevi...pa ono... +zbog stranaca... Edited November 13, 2008 by fuck everybody - kassad Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) No1 za uslove, al sto 3 u grupi :((((( Edited November 13, 2008 by skywaLkerrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 svaka cast, zaista, ovo izgleda do sada najbolje sto ja pamtim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 show,ali show... :) kada se zavrsavaju poslednji mechevi grupa? jer poslednji bus iz ks-a za bg je u 19h.. Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Organizacija izgleda super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 show,ali show... :) kada se zavrsavaju poslednji mechevi grupa? jer poslednji bus iz ks-a za bg je u 19h.. a hogar mora da stigne kuci pre laku noc deco :( Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheX Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 a hogar mora da stigne kuci pre laku noc deco :( hahahaha car! GG za organizaciju! hf all ............ sta ce nam se desiti :S cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitry Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Hoce li se igrati de_tuscan mozda? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 sto se tice uslova i toga...stvarno full... ali sto se tice sistema(koji je bitan realno :D) razocaravajuce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 SHTO GAMERU, DA NECES U POLUFINALE? :D:D:D:D:D:D:D a, nisam izvalio da je drugi dan polufinale, ja mislio prvi dan grupe, drugi dan dalje. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 sto se tice uslova i toga...stvarno full... ali sto se tice sistema(koji je bitan realno :D) razocaravajuce... realno, da je bilo 4 u grupi onda bi imao jednog nosioca i jednog high, tako da... ovo je mnogo bolje i lepse :) gl hf WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts