markotod91 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 @moja pisha je veca od tvoje: Mislim da je Almighty Kole vec kacio da je to zabranjeno ovde. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Sad jedno dobro pitanje. Da li enhancement ima ikakve sanse u areni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ima :) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ako neko sa frostmane ima 4 ili 8 of nobles za prodaju nek se javi, dogovoricemo se oko cene :) Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Koja je laz insc i jebene karte kupim za nekih 4k golda matse za 18x darkmoon card i normalno padnu samo 4 noble i to 3x ace vazno da retardirani undead/chaos pada ko lud [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ako neko sa frostmane ima 4 ili 8 of nobles za prodaju nek se javi, dogovoricemo se oko cene :) Imam 8 koliko je 6 na hordi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) jesi kibo pobedio si u zivotu , pravi si pobednik ! Arena je djubre i dalje , krenuo sa novim timom 15 partija sam u plusu i imam 1491 team i 1550 personal raiting :S ne znam sta da radim , po pobedi uzmem 7 poena a po izgubljenoj mi oduzmu 20-35,tuga jebena.. probaj da naucis da igras? Sad jedno dobro pitanje. Da li enhancement ima ikakve sanse u areni? video sam jednog enha samana od pocetka s5 u areni i to je bio venge gladiator Gs lik trenutno igra na ~1700-1800 sa arcane magom. po meni najnepopularniji spec od izlazka wotlka - fail Edited February 4, 2009 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) zanima me da li postoji neki addon(a da nije bot) koji bi me drzao u igri i kad nisam pored kompa ono da me ne dcuje posle 30min? Edited February 4, 2009 by kiBo NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Imam 8 koliko je 6 na hordi? aj me dodaj na msnu ako imas pa da se dogovorimo :P gvozdeni88@hotmail.com Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Koja je laz insc i jebene karte kupim za nekih 4k golda matse za 18x darkmoon card i normalno padnu samo 4 noble i to 3x ace vazno da retardirani undead/chaos pada ko lud [:(!] preskupo placas matse. Ja sinoc za 1500g napravio 10 kartica i od toga 4 nobles :) Dve sto su mi falile i dve duplikat. Sastavio sebi deck a ove dve prodo za po 1200g :) Uzo trinket i 900g \o/ . Inace najisplativije je da milish Adder's toung ako je 35-40g stack. Ove ostale biljke nisu tolko isplative "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Mozda na hordi na alijansi su biljke 50+golda eternali 15+ a karte uzas jeftine :S jedino onaj ace je kao 2500-3000 ali kreteni vec oborili na 1900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Koje to biljke kostaju preko 50g stack na alijansi majke ti... "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts