kalky Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Nothing to see, move along (don't feed the troll) "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 A jel istina ovo za Frostmane? I zar nema odavde dosta mase koji su ally tamo? Edit: Typo "Odavde" je rur jelte. Najvise Srba ima na Frostmane serveru, cenim vise nego na Sylvanas. Kada je WoW tek trebao da izadje, pre kolko vec, 4-5 godina, dosta ljudi se skupilo i napravilo WSG (Warcraft Serbian Guild) sa ciljem da okupe sve igrace sa naseg podneblja i organizuju ih u jedan dobar, jak gild. Izabrali su Dragonmaw server, za igrace koji ce pikati alijansu, i Sylvanas, za one druge, odnosno hordase. Nazalost, gild se raspao posle nekog vremena i igraci su se rasturili po najjacim gildovima. Druze, nisam ni rekao da je to masa sa RuRa, vec potpuno druga ekipa, u kojoj su bili Qzma, Anarion (class leader jednog od najjacih gildova na Frostmaneu), mozda cak i Gale, ne secam se vise. Uglavnom, da je ekipa ostala u istom sastavu, zijan bi pravili. :) Pa, neko je pitao nesto, ja mu odgovorio, i tako. :) Uglavnom, tebe ne interesuje, nekog drugog interesuje, i tako. :) Ja troll? Znam zasto sam ga napushio za reklamiranje qzme i ekipe, a troll je on jerbo nije odgovorio na pitanje nego troluje u prazno. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 @ gank (sa 7k hk) Oh ne, Gank, mocni Xzor je progovorio! Hide, quick! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Dobro jesam trol i reklamirao sam ekipu, pobedio si mohi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ali jedan lol 4 guilde na magtheridonu..na alijansi :D po onom wowjitsu sajtu :< tuzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 realno, fejlovao si, mene nisi pomenuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Oh ne, Gank, mocni Xzor je progovorio! Hide, quick! ne skaci tu po forumu nego dodji da bijemo francuze :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 @Gankaloth Brate ja imam neki drugaciji info :) http://www.wowjutsu.com/eu/frostmane/ Sad ne znam sta je tacnije. :) wowjutsu laze NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) GDE IH SAMO NALAZIM :(((((((((( Edited January 20, 2009 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 lol NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Trenutna rogue situacija: P.S. popravice sutra u patchu :P Hahaha, N1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Jel jos neko ima problem sa Unable to validate game version? Znam da jos serveri nisu up al bi bar mogao da se logujem da vidim praznu listu, kada upisem pass posle handshaking izbaci mi Unable to validate game version blablala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 glupo pitanje, ali - jesi li instalirao patch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Lol pa da to se desava posle instalacije patcha kad pokusam da se logujem^^ Ok namestio sam konacno ako neko bude imao slican problem posto vise od pola US igraca ne moze da igra zbog tog errora, neka skine program koji se zove FixWareout.Sad sam ga instalirao i rebootovao komp i logujem se normalno samo je realmlist prazan ali to nije frka sad ce serveri za koji min up. Edited January 21, 2009 by Nobina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Meni je isto bilo pre jedno 15tak minuta ali sam ukljucio repair tool, sad radi bez problema :P Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 meh ja cu da skidam jos 20min patch, nadam se da ce serveri biti up za to vreme barem to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Ja iz nekog razloga imam 9 showeltusk meat u torbi posle patcha, kojih tu nije bilo ranije :D It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 ja iz nekog razloga nemam ni jedan item u mailboxu... Ef Ef Es So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 mene je strah da udjem u arenu sad kao hunt, ono spekovo sam mm/surv ali brate.... mene je strah da udjem u arenu sad kao hunt, ono spekovo sam mm/surv ali brate.... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 A i sajt im radi sjajno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 meh ja cu da skidam jos 20min patch, nadam se da ce serveri biti up za to vreme barem to Ja sam svoj skinuo juce i vec mi struji krv :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk12345 Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 zna li neko kada izlazi icecrown poshto nisam informisan :P da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk12345 Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) wat? ma bre msm na ins. lol icecrown citadel.... ako nisu ubacili u ovom patchu :P kao shto su uradili sa black temple-om... ubacili ga posle izlaska TBC-a Edited January 21, 2009 by bajamaliknindza da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 ne pre 3.1.0, tbh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Interesantno je koliko je nekim spodobama tesko da pisu cele reci (msm - mislim, ins. - instancu, i tako dalje...). Jeste, nerd rage, smeta mi debilisanje bez potrebe "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts