headcutter[LR] Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 6 puta sam ubio Lokena nece da baci trinket... Kili sa koliko HPa si poceo da tankujes nax? Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Nama naxx (25) tenkuju pala i warr sa oko 25k - 26k raid buffed, jedino za patcwerka podignu oko 30-32 !!! btw zabodem sinoc trinket od maexxne sa 111 spell-a, proc je sasvim dobar !!! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kili sa koliko HPa si poceo da tankujes nax? sa full lvling gearom sto bi bilo nekih 22-23k svaki boss je prilicno easy mode sem patchworka za koji 3 tenka moraju da imaju ok gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGDPRO Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kily pitanje za tebe,...posto si isti problem imao i ti Payament Method is blocked ( treba mi za Paid character Transfer ) ali nemoze blokirano je.... I sad zvao je ortak njih i Rekao im sav info od acc itd i likusha kaze e sad posaljite Email -.- What is the point then? Zvao sam ih da nebi slao mail na koji cu cekati par meseci .... Sta da radim :P? Kupujem Paladina samo da nije Tauren ili Troll, Moze gnome ili Undead.PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 cekaj par meseci/pokusaj ponovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGDPRO Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 zasto bi ja cekao 2-3 meseca/probao o5 kad je covek to uradio za 2 minuta...kao sto je vec rekao :P mora da ima neka forica!!!!! xd Kupujem Paladina samo da nije Tauren ili Troll, Moze gnome ili Undead.PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kily pitanje za tebe,...posto si isti problem imao i ti http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1260973 Link to comment Share on other sites More sharing options...
david89 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kako je warrior predrkan sad!!! onaj bladestorm jebe kevu svima!!! a tek 2h dual wield.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Ako je to tacno i zbog toga padne rage nerf, onda ima da ... ima da se naljutim! I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kako je warrior predrkan sad!!! onaj bladestorm jebe kevu svima!!! a tek 2h dual wield.. I opet umre od DK "na keca". Warrior je "predrkan" zbog neceg drugog, a to je onaj proc execute-a, a ovo vrtenje i titan's grip su nista posebno u najbolju ruku. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 OK 2H MACE WAEPON SKILL JE IZBAGOVAN 5h UDARAM BUKVALNO UDARAM KRIPOVE JEBENO DA DOBIJEM 399-400 1 JEBENI SKILL I NECE OCE NEKO DA MI POJASNI STA JE OVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Kili sto se ponasas kao dete ili random scrub sa foruma koristeci caps ... Taj bug mi je poznat i ja sam ga imao na 60tom imao sam 2 hand axe skill falio mi 1 za max i nije islo... posle 3 meseca sam se logovao udario moba i dobio skil... i sada mi je ista stvar samo sa 2 hand macevima. Desava se , najbolje je da pitas GMa ako nije debil mocice da restartuje skil pa da ga podigne na taj skill lvl. Edited November 27, 2008 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 a moram i ja malo nisam dugo poslao sam tiket sad jako sam ispizdeo jer stojim i udaram kripove vec 4 sata i nista se ne desava a fali mi 1 skill za koji sam mislio da cemi trebati 5min -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Kili sto se ponasas kao dete ili random scrub sa foruma koristeci caps ... Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 a moram i ja malo nisam dugo poslao sam tiket sad jako sam ispizdeo jer stojim i udaram kripove vec 4 sata i nista se ne desava a fali mi 1 skill za koji sam mislio da cemi trebati 5min -.- ... a taj skill ti daje sta konkretno sto provocira tvoju "jako sam ispizdeo reakciju"? 0.04% an crit i nesto na hit i to je tako gamebreaking... ako 4 sata stojis i udaras mobove ... onda ... ma uostalom ne mogu da objasnjavam. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 daje mu achievement. nemoj objashnjavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 prime slekujes tbh, boco digao 80 pa mu treba tank :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 jebe me internet ceo dan... :S bez prestanka od 2pm... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ljudi jel neko zna gde je Kole?:) Posto vidim da ga nema dugo na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Kole ? Ko to bese ? Nesto mi je poznato. Jel to bese ona stara legenda ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 uzeo sam bronze zmaja iz strata \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 daje mu achievement. nemoj objashnjavati. m da da, to definitivno zasluzuje reakciju koja se inace leci bromazepamima, jer ako ne dobije achievement veceras, svet kakav poznajemo ce nestati... https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 sinak, ae lepo igraj war i nemoj muchiti njegove muke. i svi srecni. kk? a za one kojima care storage nije potpuno prazan: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Svaki hordas danas na frostmaneu ima tog medjeda, tako da nije nista posebno vise :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) 25 doh, ocigledno da nisi video moj screenshot sa pre par strana :P zamenio me je pala tank posle toga sa 3k hpa vise koji bez problema prezivljava do faze sa zmajevima nismo stigli jos al resenje je da se radi daily kvest ispred instance u kome se radi potpuno isto sve samo treba vezbati ono sto je tuzno u celoj prici je 25. novembar koji je sve to uradio na ultra closed beti pre godinu dana i sad se kurce kako urade nesto prvi a sve su to vec uradili odavno samo dosli i izveli opet iz prve Ma kakva ultra closed beta, 90% naroda se nije logovalo pre nego sto su omogucili premade copy charove, svega nas 10ak levelalo i zezalo se po beti. A to sto su uradili nesto prvi, samo mogu da zahvale tome sto su imali prvi 80ce i samo usli i ocistili, nije da je ijedna instanca teska tbh ;) To sto su neki ljudi tamo toliki debili, da posle toliko godina ne kapiraju neke mehanike svoje klase ih nije sprecilo, cist dokaz da sve prolazi sada. Edit: Disregard signu, nije se update, quitao sam 22-23eg nov :) Edited November 28, 2008 by zheggy Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts