killYg0r Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ne, sto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=k0PzO6mGHDQ old school \o/ Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 sarmo, manje spama, postoji edit dugme :-) dajte mi malo oduska 500 postova za 6 godina... pa meni je svaki post zlata vredan :P ...i ti igras wow, e boze... ne bih to nazvao igrom... vise se igraju sa mnom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 dajte mi malo oduska 500 postova za 6 godina... pa meni je svaki post zlata vredan :P ne bih to nazvao igrom... vise se igraju sa mnom :( Sarma nub, l2p etc!!!! Oh shit, wrong forum acc :< Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Hahahahahaha znaci placem ne mogu da verujem koliko smesnih primackih komentara ima na zadnje 2 strane :DD Barcase dok je Stanko kucao poruku ja sam vec tada plakao od smeha a sada se valjam od vasih reakcija i ovih random wowera koji su ono make my day sa moram reci ODLICNIM komentarima :D A Sarma samo prca sa strane :D hihihi Poz ljudi vidjemo se uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 ne, sto ima zheggy mali interview:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Sinoc sam se do jaja proveo u wsg-u. Doshao paladin, zveknuo mi 6k crusader strike...OK. Death knight mi shibne 5000 death coil. Rogue me 3 shottovao me, ambush 7k -> backstab 4k -> eviscerate. Mag mi zaboo 9100 frostfire. Balance druid, lol, 10000+ starfire. :) Jedino sam se na warlocima izhivljavao. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 A ti si zato baja sa preko 800 resilience jel'da i ono, nisi nikada video da si ti nekoga zabo sa nekim masnim kritom. Mani me qq prica (a i ostali koji ce da qq na temu ovoga), nije im vreme. "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ne, ja sam baja sa 0 resilience-a i nikome nisam zaboo krit preko 3.5k. Mani me qq Od pvp-a sam odustao posle sezone2.Ni tu nisam zabadao omgwtfbarbecue critove. Lazhem, jesam jednom u mesec dana.Dok sada svi zabadaju omgwtfbbq. :P Nije qq, vishe mi je smeshno, dobri stari dani pre bc-a kad su rogovi trchali okolo i radili to. :P Samo shto sada pola klasa to rade. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ne, ja sam baja sa 0 resilience-a i nikome nisam zaboo krit preko 3.5k. Od pvp-a sam odustao posle sezone2.Ni tu nisam zabadao omgwtfbarbecue critove. Lazhem, jesam jednom u mesec dana.Dok sada svi zabadaju omgwtfbbq. :P Nije qq, vishe mi je smeshno, dobri stari dani pre bc-a kad su rogovi trchali okolo i radili to. :P Samo shto sada pola klasa to rade. :P http://www.youtube.com/watch?v=-Im8nJmiMFk...feature=related kakvi crni rogovi Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ajd' da oprostim posto nisi skontao sarkazam za resilience. Aludirao sam, naravno, na to da nemas resilience i da ce svako pa i njegova masna baba da te crituje, makar krofnom. "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ne, ja sam baja sa 0 resilience-a i nikome nisam zaboo krit preko 3.5k. Od pvp-a sam odustao posle sezone2.Ni tu nisam zabadao omgwtfbarbecue critove. Lazhem, jesam jednom u mesec dana.Dok sada svi zabadaju omgwtfbbq. :P Nije qq, vishe mi je smeshno, dobri stari dani pre bc-a kad su rogovi trchali okolo i radili to. :P Samo shto sada pola klasa to rade. :P http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/ hunter KIDA :P sad ozbiljno... sta li to taj lik zna sto ne zna niko drugi :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 najjaci su ova dva kineza sto su 10. hunter i resto shaman. taj kombo samo u kini izgleda moze da prodje ;p "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 najjaci su ova dva kineza sto su 10. hunter i resto shaman. taj kombo samo u kini izgleda moze da prodje ;p Mislis Koreji? :))) https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 (edited) Ajd' da oprostim posto nisi skontao sarkazam za resilience. Ma skontao sam, mislim vidi mi se po sigu, nije updatovan, inache je capovan hit. :P A ko josh u pvp-u ima capovan hit. :P Kako su mene critovali, tako sam i ja njih.Samo duplo manje, 3-3.5k aimed/steady/arcane, dok rogue ambush 8k sa pola terena. :D Jebao ja autoshot kad ne smem da stanem. :x Edited December 26, 2008 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 (edited) Ovo je pro setup : http://www.wowarmory.com/team-info.xml?r=K...elect=Lore+Fanc Jebem li ga neche url :D Edited December 26, 2008 by Kshaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Vidim ja da tebi treba da daju jos i pom-pyro, ns-cyclone i jos par takvih stvarcica, pa ce onda hunteri da budu na svom mestu u PvPu jel'da "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ne, dosta mi je TBW/Rapid fire + Readiness macro. :P Zajebano samo naredna 3 minuta kada je readiness na cd-u. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 eh dobri stari dani pre tbc kad je warrior kritovo skoro ko sad, 220% wpn dmg MS i enrage koji daje 35% vise dmg... Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 ima zheggy mali interview:D ne kupujem ga od 1999 http://www.sk.co.yu/2009/01/sing03.html There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ma skontao sam, mislim vidi mi se po sigu, nije updatovan, inache je capovan hit. :P A ko josh u pvp-u ima capovan hit. :P Kako su mene critovali, tako sam i ja njih.Samo duplo manje, 3-3.5k aimed/steady/arcane, dok rogue ambush 8k sa pola terena. :D Jebao ja autoshot kad ne smem da stanem. :x a dismantle na bow... idiotluk realno... a hunt i shaman su za mene trenutno najjaci likovi na svetu... oni stvaraju :) Vidim ja da tebi treba da daju jos i pom-pyro, ns-cyclone i jos par takvih stvarcica, pa ce onda hunteri da budu na svom mestu u PvPu jel'da onda im u pve-u ne bi trebao tenk... boss ne bi imao drugu fazu nikada... samo bi pobegao i ostavio loot ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 12/26/2008 - 2000+ rating from 12/23/2008 to 12/26/2008 81 Paladin(49) 26.56% 61 DK(31) 20% 41 Rogue(24) 13.44% 38 Mage(25) 12.46% 27 Priest(15) 8.85% 18 Hunter(8) 5.9% 14 Druid(8) 4.59% 14 Shaman(11) 4.59% 8 Warrior(6) 2.62% 3 Warlock(3) .98% Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Total imbalance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 dobro, ali, realno, bar jedan paladin tu je holy =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Sinoc sam se do jaja proveo u wsg-u. Doshao paladin, zveknuo mi 6k crusader strike...OK. Death knight mi shibne 5000 death coil. Rogue me 3 shottovao me, ambush 7k -> backstab 4k -> eviscerate. Mag mi zaboo 9100 frostfire. Balance druid, lol, 10000+ starfire. :) Jedino sam se na warlocima izhivljavao. :P WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts