cyBhoneR Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 kolko bi izasla slika da je nacrtas samo grafitnom olovkom a4 format? NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Kibo ako nisi video, decko je rekao da cena zavisi od detalja, znaci sto vise detalja veca cena! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 to je govorio za slike u boji meni treba samo grafitnom olovkom sto je verovatno jeftinije NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 kolko bi izasla slika da je nacrtas samo grafitnom olovkom a4 format? volim sto si copy - pasteovo moje pitanje XD Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Da u principu slike bez boje su jeftinije,ali da ne bude zabune i sa olovkom mogu da se rade detalji tako da zavisi kakvu sliku zelis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 dobre su stvarno ali grinder je ipak bolji umetnik. /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 A ko je Grinder ? jel to onaj sto igra war3 ? Kakav je on umetnik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Dobar... Jel mora da bude WC tema? Voleo bih da imam nekog viking shamana, u fazonu Odina samo malo ljuceg xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 moze ... sve sto hoces kontak na msn ili broj telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 9, 2008 Author Report Share Posted December 9, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky and Smart Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 bravo brate odlicno je moj drug be ubio da ih vidi!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 hahaha Xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
shumski Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 e moram da te pitam posto je taj tvoj post pogledalo 2k ljudi i jedno 20oro najmanje napisalo wauw kako extra crtas... Dali si imao do sada neki posao i ako jesi koliko si imao poslova do sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 Iskreno da ti kazem .Samo jedna slika je bila ovde sa foruma a slike koje sam radio tako reci ljudima sa interneta je bilo : " Moj drugar mi je rekao da extra crtash pa mi je dao tvoj msn da se cujemo " . Znaci uglavnom prijatelji likova koji su ovde postovali valjda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kachamak Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 jesi li prodao neku sliku? zanima me kolko bi bilo da nacrtas na A4 papiru mog heroja .. ja ti posaljem screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 jednu sliku upravo imam naruchenu . Princa od persije decko hoce i to ce biti jedina koju sam uspeo da prodam a da me ne zeznu za na onaj fazon : " Nacrtaj ti platicu ti ja " i onda se vise nikad ne javi . Ne crtam na a4 papiru zato sto je jako losh za upijanje boja i slika ne moze dugo da izdrzi a da se ne pohaba na njemu . Samo na B1 papiru . Ako si zainteresovan imas moj msn pa da se cujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) uzmi tripleks ili hamer i grundiraj ga gessom ili tutkalom i eto tebi radosti, nece ti upiti nista. takodje, mozes da radis i na lesonitu, ali je njega preporucljivo grundirati sa obe strane, posto oce da se savije. lesonit je do jaja jeftin. mos i na platnu u krajnjoj liniji, ali ti ne bi bilo isplativo ako prodajes slike za te pare, bilo bi ako bi ga sam zatezao i preparirao, ali to je smaranje realno:) najjeftinija varijanta bi ti bila hamer i grundiranje drvofiksom i polikolorom, tu ne bi puko vise od tipa 20 dindzi po jednom A4 formatu. a paj sad ovo, ako si potpuno dokon, najneprodornija varijanta ti je sa tutkalom, mogu ti napisem recept za preparaturu, ali je smaranje zesce i ne vredi ako si slab na organske mirise:) Edited January 1, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts